Artistul Ghenadie Gâscă în pericol — a fost schilodit de “regimul politic posibil criminal” condus de Maia Sandu

Chișinău, Moldova, 18 Jun, Nova Stories News — Suntem noua voce a realității în noua lume media. Costiuc cheamă la mobilizare. Artistul Ghenadie Gâscă a fost considerat un dușman al poporului, în special datorită acțiunilor sale de protest ieșite din tiparele obișnuite — iar pentru asta regimul politic condus de Maia Sandu l-a reținut.

June 18, 2024, Nova Stories News

Această campanie este pentru toată lumea, oamenii obișnuiți din orice țară pot SPRIJINI această campanie axată pe UMANITATE. Este vorba despre o campanie fără bariere între țări și continente, fără bariere între oameni și naționalitate. O campanie SOCIAL-UMANISTĂ intitulata: Și eu declar SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gâscă, Și eu mă declar SOLIDAR! cu Ghenadie Gîscă, o campanie de susținere are ca principiu de bază UMANISMUL — ca doctrină și ca mișcare culturală și socială ce datează din sec. al XIV-lea – APRECIAREA DEMNITĂȚII UMANE și a LIBERTĂȚII.

Campania SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă — în curând lansarea oficială în direct

SMS/chat pentru participanții la campania SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă aici: https://bsky.app/profile/novastoriesnews.bsky.social

AFIȘE/bannere de susținere pentru participanții la campania: Și eu mă declar SOLIDAR! cu Ghenadie Gâscă puteți descărca aici: https://mastodon.social/@NovaStories.

SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă — să ne punem întrebări pentru a descoperi răspunsuri 

Regimul politic. De ce regimul politic? Explicația o găsiți în foarte multe comentarii din sfera online. Trebuie doar să vă înarmați cu răbdare pentru a citi cât mai multe dintre acestea. Și da, mai sunt indivizi care încă nu fac parte din ceata orbilor.

De ce regimul politic? Răspunsul este atât de aproape de noi. Trebuie doar să-l descoperim. Numai un orb nu poate să vadă ce se întâmplă în actuala societate, și nici nu poate citi presa propagandistică. Însă eminamente orbul este cu mult deasupra celor mulți, chiar dacă nu are darul vederii, el gândește și are judecăți de valoare. Este greu de înțeles cum oamenii înzestrați cu vedere s-au transformat unii in zombi iar alții în orbi care refuză să vadă ce se întâmplă în jurul lor.

Cum nu vii tu, Țepes, doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarți în doua cete: în smintiți și în mișei

Acum, în aceste vremuri tulburi, se adeveresc versurile lui Mihai Eminescu, și, surpriză, dacă în trecut aceste versuri se atribuiau doar unor persoane, acum ele pot fi cu ușurință societății per ansamblu, tuturor indivizilor – anume celor indiferenți, și sunt destui. Corect spus, versurile se pot atribui tuturor acelor indivizi care rămân indiferenți la așa gen de atrocități. Este inadmisibil într-o societate normală, să vezi ceea ce i se întâmplă lui Ghenadie Gîscă și să rămâi indiferent. Să ne reamintim versurile din Scrisoarea a-III-a: Cum nu vii tu, Țepes, doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i imparti în doua cete: în smintiti și în mișei, Și în două temniți large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni!

Ghenadie Gîscă a sfidat guvernanții — regimul politic l-a întemnițat în mare secret

De ce regimul politic? — Să luăm un singur exemplu, dintre cele multe care au avut loc. O acțiune civică recentă.  Ghenadie Gîscă, în semn de protest față de hăituiala la care era supus de angajații MAI, a făcut un gest considerat de unii foarte curajos iar de alții necugetat.  A urcat treptele din fața clădirii Guvernului cu automobilul personal. Despre ce este vorba aici? Este vorba despre o acțiune civică într-o lume ce tinde zi de zi către așa-numita democrație.  [  :))))  ]  — De râs. Care democrație “mă cititorule”?  Democrațiile europene?

Democrațiile europene sunt false democrații? Ce a făcut Occidentul în timpul pandemiei — a testat ceea ce urmează să implementeze în viitor: teroarea, cenzura și limitarea libertății?

Democrațiile europene sunt false democrații? — Se discută tot mai des despre faptul că aproape întreaga Europă, cu excepția unor țări, anume acelea care pun accent pe o politică eficientă, zace sub o dictatură ascunsă. Priviți doar evenimentele ce au avut loc în perioada pandemică, când “democrațiile occidentale” și-au anihilat la propriu, proprii cetățeni care protestau pentru a li se reda libertatea. I-au bătut cu cruzime, au pus tunuri de apă pe ei, i-au arestat și în final mai aveau doar să înlocuiască apa din acele tunuri cu urină pentru a-i umili sau benzină pentru a le da foc. Dacă astea-s democrațiile occidentale, eu și nu doar eu (probabil și încă alte milioane de oameni), refuz și refuzăm să fiu și să fim  parte a acestor false democrații. Și totuși, cel puțin o parte a societății occidentale a reacționat.  Au ieșit la proteste, unele chiar violente.  Revenind la acțiunea lui Ghenadie Gîscă desfășurată în fața Guvernului Republicii Moldova este literalmente clar că cei care dețin puterea politică au considerat-o o mare sfidare adresată lor. Și iată, acum îl supun probabil prin unele metode de tortură și îl umilesc pe Ghenadie Gîscă pentru gestul său de sfidare.

Cine l-a lipsit de libertate și l-a chinuit în așa hal pe Ghenadie Gâscă?

De ce regimul politic? — Cui aparține MAI, cui aparțin procurorii ce au cerut arestarea, cui aparțin judecătorii? La propriu, ei nu aparțin nimănui, fac parte dintr-o justiție așa-numită independentă, justiție pe care același regim politic actual au tot reformat-o până au subordonat-o. Și dacă , să presupunem prin absurd, nimeni nu a cerut nimic, cine dracu l-a lipsit de libertate și l-a chinuit în așa hal pe Ghenadie Gâscă, care se află acum într-o stare critică, referitor la sănătatea personală și evident grav afectat la nivel psihologic?

De ce regimul politic? — Cine numește conducerea Ministerului de Interne, acel minister al căror angajați îl tot hărțuiau pe Ghenadie Gîscă? Probabil, cu certitudine regimul politic numește conducerea Ministerului de Interne. Ghenadie Gîscă a omis un singur aspect în acele momente când era supus unor acțiuni de intimidare din partea angajaților MAI. A omis că la fiecare acțiune, cu filmarea video pe care personal o avea, el trebuia să depună, atenție, de fiecare dată, câte o plângere penală.

Oamenii își pun întrebarea: Cine a adus năpasta? — Dictatura  clovnilor, cretinilor și a nebunilor, toți cu diplome universitare de top

De ce regimul politic? — Ministrul de Interne din guvernul cui face parte? Răspunsul: Este parte a guvernului condus de regimul politic care deține acum, (atenție!) întreaga putere în stat. Deci și prin urmare, nu este vorba doar despre o dictatură, este vorba despre un autentic totalitarism, o super dictatură. Și, desigur, fiind o dictatură a clovnilor, cretinilor și nebunilor (toți cu diplome!), este cu mult mai periculoasă decât orice altă dictatură. Să de-a dracu în diplomele lor, când deschid gura, rostesc doar cretinisme, și dacă nu-s idioțenii sunt vorbe-n dodii, fără sens, minciuni și falsuri grosolane, iar figurile de clovni autentici le trădează falsa imagine de îngeri buni dotați intelectual, pe care vor să și-o însușească. Adevărați oameni de stat, oameni de cultură, oameni politici (creiere băi frate, minți luminate!) ai vremurilor bune sau nebune, ăștia sunt. Ce FALSITATE MIZERABILĂ. Scârbos, RĂPĂNOS de-a dreptul!

Din ce motive Ghenadie Gîscă a fost arestat în mare secret și nimeni nu a vorbit public despre arestarea acestuia?

De ce regimul politic? — Răspundem la întrebare cu o întrebare. De ce arestarea lui Ghenadie Gîscă s-a făcut în secret iar în momentul actual toate instituțiile de presă ascund acest subiect și au instaurat tăcerea?

De ce regimul politic? — Există la moment un prim-ministru în exercițiul funcțiunii? Există! Există la moment un ministru al afacerilor interne în exercițiul funcțiunii? Există! Există la moment un procuror general? Nu prea există! Există la moment un președinte cu discernământ și rațiune? Greu de găsit acest răspuns. Despre parlamentari, formațiuni politice parlamentare sau extraparlamentare nici nu are sens de a vorbi. Opa NA! Toți TAC? Tăcere supremă! La orice ABUZ de acest gen, cel puțin o voce a acestei actuale puteri politice ar fi trebuit să reacționeze! Dar, gata! Degeaba! Acum este deja târziu!

Realitatea este doar una, și este aici — Ghenadie Gîscă a fost deja hărțuit, bruscat, umilit, întemnițat, schilodit  și în final probabil torturat de regim

Ghenadie Gâscă a fost deja batjocorit, umilit și schilodit… se pare. Probabil și torturat, spun unele comentarii. Fizic, psihic, deja nu contează, Ghenadie Gîscă A FOST TORTURAT.  Priviți în ochii lui, nici nu se pune la îndoială credibilitatea acestui caz. Un munte de OM fără teamă, a devenit acum o LEGUMĂ, iar în ochii lui se citește FRICA ȘI TEAMA. Băi cititorule, SĂLBATICII, saltimbancii aștia sunt aproape gata de o CRIMĂ. Opriți-i!

Comentarii din spațiul public — Ghenadie Gâscă ar urma să fie deposedat de afaceri 

Sunt persoane care vorbesc deja că se vrea deposedarea lui Ghenadie Gîscă de micile afaceri pe care le are. Sunt persoane care vorbesc despre comenzi date pentru ca Ghenadie Gâscă să fie batjocorit și umilit datorită luptei sale pe care a dus-o cu cei care dețin acum puterea statului. Sute, mii, poate chiar zeci de mii de mesaje (adunate) care circulă acum  pe toate rețelele sociale. Și cel mai important, sunt enorm de mult mesaje și din anii anteriori când Ghenadie Gîscă era hărțuit, mai ales foarte intens în anii recenți. Omul Ghenadie Gîscă este în pericol.

Ceea ce este încă și mai periculos, referitor la cazul lui Ghenadie Gisca, încă mai periculos decît umilința și suferința la care a fost supus, este că în spațiul mediatic-online și, desigur, inclusiv  în societate, au apărut și farsorii. Un fel de susținători-batjocuritori care nu au niciun fel de sovieste. Farsorii și ei pot ieși la proteste, la false proteste. Inuman, dar real. Unul dintre scopurile acestora este probabil imaginea personală, însă acesta este cel mai mic amănunt la care putem face referință. Sunt multe chestiuni ascunse ce curând vor fi scoase la suprafață. In lume, este totuși democrație, și chiar dacă democrația  teoretic — este o formă  de guvernare în care puterea aparține poporului, falsele democrații occidentale au reușit performanța să lupte chiar ei  împotriva lor cu propriile arme, de fapt au luptat împotriva propriilor popoare, iar în acest fel s-au deconspirat — și da, este vorba de perioada pandemiei, când drepturile și libertățile au dispărut, iar marile democrații europene s-au dovedit a fi reale dictaturi ascunse toate la un loc sub o singură sintagmă — capitalism democratic sau democrație de piață. Chiar și fiind doar scenarii bine puse la punct, dacă în pandemie au putut fi interzise drepturile și libertățile, de ce să nu fie posibil și acum. Ce este evident? — În etapele post-pandemice ce au urmat s-a observat o altă realitate. De fapt poate mii, zeci de mii sau chiar nenumărate realități paralele, însă practica uneori sfidează logica, iar cel puțin o parte dintre aceste realități demonstrează că omenirea a cam luat-o razna. Și nu doar asta. Încă un aspect grav poate fi remarcat aici, omenia și SOLIDARITATEA au cam dispărut.

Ghenadie Gîscă întemnițat și martor fără voie la  o realitate cruntă, o realitate ascunsă — nicio instituție de presă nu expune absolut nimic despre acest caz

Cazul Ghenadie Gisca? — Cu certitudine este o realitate cruntă, o realitate ascunsă. Nicio instituție de presă nu expune absolut nimic despre acest caz, la această oră. O singură reacție mai este binevenită și probabilă în acest moment. Reacția celor mulți, a societății per ansamblu, sau, a ceea ce a mai rămas din această societate. Reacție, nu FARISEISM. Și, mai este un moment. Sintagma “trădarea vine chiar de lângă tine” — mai corect spus, aproapele tău trădează. Istoria a demonstat autenticitatea acestei sintagme, deci nu poate fi contestată. Dar să nu omitem un aspect deosebit de important. Începând cu sfârșitul secolului XX și începutul sec. XXI — societatea per ansamblul ei este fără frontiere, fără granițe și fără să conteze apartenența etnică și naționalitatea. Umanitatea este acum — doar una. Unul pentru toți și toți pentru unul. Acestea sunt timpurile și nu trebuie să ignorăm asemenea aspecte de importanță majoră.

Campania SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă – VIDEO SPOTURI

СОЛИДАРНОСТЬ! с Геннадием Гыскэ – Spot 2

SOLIDARITATE! cu Ghenadie Giscă – Spot 3

СОЛИДАРНОСТЬ! с Геннадием Гыскэ – Spot 4

Sunt SOLIDAR! cu Ghenadie Gîscă – Spot 5

June 18, 2024, Revoluția Realității, Opinie, Realitate, Nova Stories News

18 Jun — Nova Stories News —  Testele tehnice sunt în desfășurare și nu au încă termene limită. Nu estimăm momentan o dată exactă a lansării Nova Stories News, dar cu siguranță va fi in acest an, 2024. Chiar și așa, în modul test, pot fi accesate informații  — www.novanews.info.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X