Dezastru pentru România: Liberalii și social-democrații au participat activ la distrugerea și tribalizarea României

Views

Vizita relativ recentă a chiriașului de la Palatul Cotroceni din București în Africa a ridicat numeroase semne de întrebare în societatea românească. Și cum scena politică românească este împărțită între clovni și analfabeți funcțional, se pune întrebarea: Ce va urma?

January 22, 2024Nova Stories | News

Vizibilă fiind deja transformarea României într-un stat precum Niger sau Mali, tandemul Iohannis-Ciolacu sau Klaus și Marcel sunt hotărâți să copieze în întregime modelul tribal african de conducere a statului și de organizare a societății.

Numit în trecut traficant de minori exportați pe sume frumoase din România către Occident, Canada sau Statele Unite, chiriașul Iohannis de la Cotroceni este aparent un așa-numit politician care s-a făcut remarcat prin proiectul său de țară: România Educată.

Revoluționarul gogoșar Marcel Ciolacu deși nu i-a plăcut să prea meargă la școală a avut oportunitatea de a deveni treptat un fel de politician de tip nou, gen marionetă și strict necesar, analfabet. Marcel din Simileasca, un cartier de rromi din Buzău este parte a României educate, desigur, în România educată a lui Iohannis. Marcel a urcat parcurs pas cu pas drumul lung către covorul roșu de la intrarea în Palatul Victoria. Unii zic că are 4 sau 8 clase finalizate și că și-a abandonat studiile, alții spun că a fost forțat de tatăl său să își finalizeze studiile liceale uneori intrerupte de elevul Marcelino, iar alții spun că a fost corigent la limba franceză și a cumpărat diploma de Bacalaureat după ce a împlinit vârsta de 30 de ani.  Un drum lung presărat cu o nouă diplomă de licență obținută la Universitatea Ecologică din București și incă două masterate urmate de o tentativă de a fi un doctorand SRI.

Ce miracol, ce minune că te-am cunoscut pe tine…Marcele, ar fi spus Iohannis lui Ciolacu înainte de a-și felicita partenerul ce urma să asigure rotativa guvernamentală, o făcătură a centrelor de putere care au trimis doi cretini cu acte în regulă drept șefi de guvern, Ciucă și Ciolacu. Unul din ei, Marcel din Simileasca are și studii în Drept, iar altul Ionel Ciucă de la Plenița care in 1985 promovează ciclul liceal la Liceul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova . Zece ani mai târziu Ionel promovează cursurile Academiei de Înalte Studii Militare, Facultatea Interarme, Specialitatea Arme Întrunite din București, iar în 2003, devine doctor în științe militare cu teza „Dimensiunea angajării Armatei României în operații întrunite multinaționale” în cadrul UNAP „Carol I” București. (*datele privind studiile lui Ionică Ciucă provin din sursa: Wikipedia). Cum a reușit Ciucă de la Plenița să obțină titlul de doctor în științe militare, nu este un mister într-o țară precum România, însă chiar și așa analfabetismul nu îl poți jongla cu niciun fel de diplome cumpărate sau falsificate. Și pentru a-l enerva la culme pe fostul premier Ciucă, acest ilustru doctor in stiințe militare (doamne ferește de așa debili cu doctorate!), jurnalista Emilia Șercan a publicat in 2022 un material în care arăta că părți semnificative din teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă sunt plagiate.

YouTube video

Și… România educată? Există. Proiectul de țară al lui Klaus chiar există! Râsuri autointitulați politicieni și o țară ce este condusă treptat spre un autentic model tribal african de genul Niger sau Mali. Un Parlament aproape plin cu idioți, un Guvern condus de un analfabet funcțional, un chiriaș care urmează să părăsească Palatul Cotroceni după 10 ani in care nu a făcut absolut nimic pentru agenda politică externă a țării pe care (se zice!) că ar fi condus-o , și restul… deja nu contează. Cam asta-i România educată.

In curând se duce dracului și chiriașul acesta de la Cotroceni, un personaj obscur, numit de unii, un scamator care timp de două mandate a schimonosit textele limbii române, un imbecil serviabil azvârlit la vârul puterii, numit de alții, lăsând acum în urma lui o țară făcută praf.  Și pulbere!  Scamatorul acesta, un fost profesor mediocru despre care, public, nu se știe cum a ajuns să predea unor elevi, el însuși fiind un fel de personaj agramat care a mai și silabisit limba română în timpul întâlnirilor oficiale sau a discursurilor sale în calitate de președinte, însă a furat 10 ani din viața românilor. Duce-te-ai dracului unde a dus mutu iapa, spun românii prin discuțiile lor de prin sate și orașe. D-apăi dute dracu! Cum a fost posibil un traficant de minori al anilor 1990, un fost primar speculant care a învârtit tone de euro (zic localnicii!) de pe urma proștilor, cărora timp de 14 ani ca primar al Sibiului le-a vopsit câteva clădiri de prin centrul istoric, aceasta fiind marea lui realizare pe care a numit-o restaurare, un vorbitor de română pe silabe dar cunoscător de germană să fie proiectat la Palatul Cotroceni?  24 de ani de domnie impusă românilor a acestui lătrău ce are o figurație publică de doctor docent, paisprezece ani la primărie și zece la presedinție. Două decenii și jumătate este un record. Cam asta-i România. Da, asta-i România jefuită de saltinbanci și analfabeți ajunși pe post de marionete și propulsați în scena mare a politicii de către centrele de putere. Asta-i România educată. S-a dus dracu România asta!

Să ne amintim cum strigau în 2018 la un miting de protest anti-PSD susținătorii chiriașului de la Cotroceni, acest Iohannis, uneori profesor de fizică la liceu și uneori traficant de copii minori (după cum notează presa vremii!). Și da, vorbim despre același Iohannis care în 2024 este în tandrețuri politice cu Marcel Ciolacu, cel care in noiembrie 2019 devenea președinte al PSD, iar în iunie 2023 era acceptat de președintele Klaus Werner pentru a prelua funcția de prim-ministru, funcție pe care o deține și acum in 2024. Se pune întrebarea: Asta-i România lui Iohannis? Dar România educată a aceluiași Iohannis este aceea cu MUIE PSD, ori este aceea în care PSD-istul Marcel Ciolacu conduce Guvernul României și socializează perfect cu președintele statului român?

YouTube video

In ceea ce privește tranzacțiile cu copii minori români vânduți pe sume mari în Occident, Canada sau Statele Unite in anii 1990, afacerea a fost una înfloritoare la nivel național existând atunci numeroase centre de plasament suprapopulate cu minori abandonați in anii 1970-1990. In România anilor 1990 existau rețele specializate de traficanți implicați in afacerea privind vânzarea copiilor minori din centrele de plasament. Rețelele de traficanți erau conectate cu o serie de instituții ale statului prin care reușeau să obțină toate aprobările pentru a finaliza adopția minorilor și scoaterea lor din țara de origine, majoritatea fiind exportați peste hotarele României. Șefi de centre de plasament, medici, politicieni, notari publici, translatori, conexiuni externe, intermediari din alte instituții ale statului etc., toți erau parte a acestor rețele de traficanți, se menționează in documentele și investigațiile din presa anilor 90. Fenomenul abandonurilor a luat amploare in România socialistă imediat după ce in anul 1966 a intrat in vigoare Decretul 770 privind interzicerea avorturilor in România. Se estimează că imediat după introducerea Decretului, spun cifrele oficiale, natalitatea s-a dublat după care intre anii 1967-1972 au fost inregistrate oficial peste 2 milioane de nașteri, majoritatea nedorite. Și tot in anii 1990 Klaus Werner Iohannis ar fi fost și el parte al acestor rețele de traficanți, spun sursele vremii.

Știați că in CV-ul acestui Klaus născut prin Sibiu nu apare niciun fel de informație despre studiile liceale. Straniu. O fi fost și Werner Iohannis corigent sau repetent precum partenerul și amicul său Ciolacu sau pur și simplu nu și-a finalizat studiile gimnaziale sau cele liceale și a intrat direct pe ușa universității Babeș-Bolay?

YouTube video

YouTube video

Published/January 22, 2024, Nova Stories | News

Nova Stories | News

Maia Sandu numită ca fiind o șarlatancă în vlogul lui Cosmin Avram. Mama lor de potlogari!

True Stories 

0 Comments

No Comment.

De ce sunt obsedați de ideea neființei, a nimicului -”Das Nichts nichtet”