Dua Pintu în Nairobi: Pe străzile din Kenya într-o altă realitate

Vlogger-ul Dua Pintu, cunoscut pentru aventurile sale din America Latină, pe numele său real Tudor, a ajuns într-o nouă destinație plină de culoare. Și dacă credeai că ai văzut totul, îți spunem noi că nu ai văzut încă nimic — rămâi până la final pentru a urmări prima aventură a lui Dua Pintu în Africa.

July 6, 2024Nova Stories | News

Canalul de YouTube al aventurierului Tudor merită promovat și merită promovat pentru că ”gringo” Tudor are calități. Și știți de ce? — Dacă urmăriți orice alt vlogger, veți observa că la scurt timp după porniți videoclipul, acesta devine în curând necaptivant și de cele mai multe ori chiar plictisitor. Ei bine, am observat că pe canalul lui Tudor, chiar dacă uneori postează videoclipuri de o calitate relativ scăzută, reușește chiar și în astfel de momente să mențină atenția publicului asupra subiectelor dezvoltate în videoclipurile sale. E bine boss, e bine — Take care of yourself!

Published/July 6, 2024,, 2024Nova Stories | News

 

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X