EVADATUL Cherecheș – Justiția, milițienii circari, JUDECĂTOAREA bănuită de scenariști de posibilă primire de mită, vameșii și TAXIMETRISTUL

Views

Pamflet. Articolul conține figuri de stil folosite pentru a oferi expresivitate textelor. 

November 27, 2023, Nova Stories | News

Dimineața zilei de 24 noiembrie. Anul 2023. Aproximativ 09.30 a.m. Primarul din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat astăzi la 5 ani de detenție de către Curtea de Apel Cluj, nu a fost găsit acasă și nici la primărie.

Cum a inceput totul?

Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat, vineri,  24 noiembrie curent, la 5 ani de închisoare pentru fapte corupţie. Primarul a fost dat în urmărire de poliţie, in aceeași zi, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în executare a mandatului emis de instanţă. Primarul buclucaș are ștate vechi restante. Cherecheş a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în anul 2018, pentru luare de mită în formă continuată, efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerț incompatibile cu funcţia pe care o îndeplineşte, fals în declaraţii în formă continuată şi corupere a alegătorilor în formă continuată, fapte săvârşite în calitate de deputat şi primar pe parcursul anilor 2011-2013. In același dosar au fost deferiţi justiţiei și alte trei persoane, în calitate de reprezentanți ai unor societăţi comerciale, pentru dare de mită, iar un alt individ, pentru complicitate la dare de mită. Actuala decizie a instanței vine după ce in februarie 2022, Cherecheș a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită de către Tribunalul Cluj, decizia nefiind definitivă. Aceeași sentință din 2022 trasează și limitatrea unor drepturi, printre care și interdicția de a ocupa funcția de primar pentru o perioadă de patru ani, și deasemenea,  interzicerea mai multor drepturi: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a ocupa funcţia de primar.

Comunicatul din 24

„Astăzi, 24 noiembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au primit de la instanţa competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Astfel, poliţiştii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Maramureş.

Circul milițienilor destul de probabil” profund corupți. Nu, nu. Nu ei! Șefii!

Imediat după pronunțarea sentinței, au apărut trupele speciale, adică băieții de la Direcția de Investigații Criminale a Poliției Române. Aștia stateau baricadați in mașini, nu departe de locuința primarului și când au primit semnalul au pornit mașinile ca să le poată imediat opri in fața vilei primarului, acolo unde pornește și filmarea.

Și, hai băieți. Hopa sus, peste gard!

Un fel de CIRC!

YouTube video

Câinii latră, ursul merge

Băieții de la Direcția de Investigații Criminale a Poliției Române au mers la sigur. Știți de ce? Au sărit gardul, cu riscul să apară brusc vreo 2 oratănii, fiare de pradă ale primarului. Ce noroc! Niciun zgomot. Niciun câine. Nici nu latră. Aaaa. Ba da! Se aude! Latră unul prin vecini! Parcă! Lipsesc câinii de pradă. Nicio problemă. Pot hămăi in liniște chiar milițienii între ei.

Bine, bineee, fără număr, fără număr. Euroii fără număr!  Povestea merge mai departe. Aaaa. Stop! Ursul merge. De fapt: Câinii latră, ursul merge. Iar ursul Cătălin Cherecheș a mers fraților cu taxiul…la destinație. Unde credeți? Peste graniță. Sau mai corect, a trecut îmbarcat in interiorul unui TAXI prin frontiera de stat, printr-un punct de frontieră al României cu Ungaria.

Sfârșit! Sfârșitul circului cu polițiști. Primarul nu-i, casa e goală. Ce veste! Minunată! Ooooo, ce veste minunată!

Cum a evadat Cherecheș in zori de zi?

Primarul de Baia Mare Cătălin Cherecheș a părăsit teritoriul României în jurul orei 7 și 49 de minute, prin punctul de frontieră de la Petea,  cu puțin timp înainte ca judecătorii Curții de Apel Cluj să pronunțe sentința prin care a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Să lămurim problema la modul serios. Cătălin Cherecheș nu a evadat fraților din arest. Primarul din Baia Mare a plecat din România de teama „clanurilor mafiote”, care îl hăituiesc de mai bine de 10 ani de zile. Chiar el lansează și sugerează ideea că anume clanurile „justițiabilo-criminalo-interlope” și politice cât și din alte structuri ale aparatului de control al statului român, au înscenat inclusiv povestea cu socrii săi, în scopul arestării acestora, ca o formă de șantaj și intimidare a sa.

Cherecheș a părăsit instituția in jurul orei 20.00

Cătălin Cherecheș ar fi rămas joi seara până cel puțin la orele 20.00, au precizat angajații primăriei din Baia Mare. Acesta ar fi rămas singur in sediul instituției, și se apreciază că în tot acest timp primarul ar fi filmat si video-mesajul publicat la puține ore distanță. Colegii acestuia au mai adăugat că nu a existat nicio bănuială despre viitoarea fugă a lui Cherecheș, deoarece el obișnuia să rămână frecvent peste program în biroul său. Chiar și așa, nu au fost încă furnizate presei date clare prin ce locații s-a plimbat Cherecheș între orele 20.00 p.m – 5.00 a.m.

Preluat mai întâi de un prieten. La Satu Mare a apărut și taximetristul. Și, hai! Diiii, căluțul meu…

Momente de panică pentru primarul Cherecheș. Șoferul care l-a preluat pe primar ajutându-l să părăsească orașul Baia Mare a descris momentul ca fiind unul de panică parcă indusă primarului. Insoțitorul a declarat că fugarul Cherecheș a urcat în grabă în mașină având asupra sa doar o borsetă. A scris pe parbriz Satu Mare și i-a făcut semn să plece. Șoferul care l-a transportat de la Baia Mare la Satu Mare, a menționat că îl cunoaște pe Cătălin Cherecheș de aproximativ 4-5 ani.

“Nu l-am dus cu mașina personală, l-am dus cu mașina secretarei. Nu avea bagaj, avea o borsetă, o geacă și hanoracul, atâta tot. Era speriat. L-am dus în Satu Mare, am oprit într-o stație de taxi, a urcat într-un taxi și a plecat. N-am știut unde merge, totul s-a întâmplat spontan”, a spus omul care l-a însoțit pe primarul Cătălin Cherecheș.

Ajuns în Satu Mare, Cherecheș a urcat înt-un taxi, cu destinația Ungaria. A reușit ulterior să treacă vama, deși avea interdicție de a părăsi România.

Prietenul lui Cherecheș a declarat ulterior autorităților faptul că nu a cunoscut destinația in care urma să plece împreună cu Cherecheș.

„Nu l-am luat de acasă. L-am luat din altă parte. Am explicat la poliție exact traseul și tot ce s-a întâmplat”, a mai adăugat șoferul care l-a dus la Satu Mare pe Cătălin Cherecheș, pentru un post de televiziune.

Neobservat de vameși. Se zice că a trecut vama cu un document al unui văr din Germania

Varianta autorităților, după fuga lui Cătălin Cherecheș este că primarul ar fi părăsit România in jurul orei 7 și 49 de minute, prin punctul de frontieră de la Petea, cu putin timp inainte de pronunțarea deciziei de către  judecătorii Curții de Apel Cluj. Actul de identitate prezentat la trecerea frontierei de stat i-ar aparține unui văr stabilit în Germania. Verișorul primarului ar fi cu 9 ani mai mare, insă se spune că există asemănări izbitoare între cei doi. In acest fel a reușit să îl păcălească pe agentul de la frontieră, a spus Victor Ștefan Ivașcu, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră: “Cele două persoane s-au legitimat cu cărți de identitate românești, dintre care una, cea a pasagerului, aparținea unei rude a numitului Cherecheș Cătălin, persoană care locuiește într-un stat din Europa”.

Imagini surprinse decamerele de supraveghere și analizate cu 10 ore mai târziu, arată că fost evident că primarul Cherecheș a trecut granița la vedere aflându-se intr-un taxi inmatriculat in Satu Mare.

Ce istorie frumoasă! Momente de poveste. Oare Cherecheș chiar a fugit el așa de unul singur? O fi fost ajutat de prieteni? Sau dușmani? O fi prezentat documente false? Băiatul asta poate și alte identități, acte de identitate emise de alte țări cetățenii sau pașapoarte. Tăcere!

A trecut omu neobservat? A trecut!

Statul mafiot descifrat de Băsescu și luptele dintre clanuri statut, legi, putere și euro fără număr….

Cătălin Cherecheș. Omu a fugit nu din România! El a fugit din țara România-Pușcăria.

De prin 2005 încoace, spun cunoscătorii, România se transformă treptat, treptat într-un fel de lagăr nazist de concentrare și exterminare. Arhitectura puterii statului in România (re)devine pe zi ce trece o arhitectură a lumii criminale ce dețin puterea în noul stat de drept al grupărilor, al clanurilor de băieți deștepți ce sunt poziționați în vârful principalelor centre de putere ale statului. România se transformă într-un teren propice pentru clanurile justițiabilo-criminalo-interlope care in parteneriat cu baieții destepți din serviciile de securitate a statului, care și ăștia au clanurile lor, și alături de alți deștepți gradați de prin armată și MAI, alături de un intreg aparat instituțional cu enorm de multe instituții, alături de afaceriști de carton, politicieni și mulți alții din interiorul și exteriorul țării (lista ar fi prea lungă de exemplificat!). Asta-i arhitectura statului mafiot România. Câte structuri ale statului fraților, câte clanuri de „bandiți legali”. Nu-s hoți in lege, sunt bandiți atestați legal, protejați legal. Sunt bandiții care fac legile scrise ale statului, pe care turma de români trebuie să le respecte. Sunt câtă frunză, câtă iarbă. Câte clanuri… și cât banditism. Un autentic stat mafiot descifrat de Băsescu. Ei scriu legile, ei aplică legile, ei modifică legea, ei sunt legea, ei sunt deasupra legii. Restul sunt farierii, poporul. Pe principiul lui Napoleon Bonaparte.  Statul sunt eu!  Băieții doar au repornit motoarele la maximum și au reorganizat o mașinărie deja existentă. România a ajuns să fie un imens penitenciar. Un imens penitenciar in care oamenii obișnuiti trăiesc ca proștii, cred ei in libertate, dar de fapt trăiesc într-o mare pușcărie. Statul mafiot, întregul aparat al acestei noi lumi criminale ce dețin puterea în stat alături de partenerii justițiabili reformați în asa numitul stat de drept folosesc această mare pușcărie pentru a-și închide oponenții, adversarii sau alte „cuiburi de ilegaliști incomozi” din politică, business, etc., și cel mai important, uneori să le ia liberatatea și celor din interiorul sistemului. O pușcărie a sărăciei, o pușcărie a mizeriei, o pușcărie a unor cutii înalte de beton numite blocuri de locuit temporar construită de acest stat mafiot prin toate pârghiile legale și instituționale. Ușor, ușor, odată cu trecerea timpului, această grandioasă pușcărie a statului mafiot România riscă să se transforme ori intr-o țară organizată după modelul unui lagăr de concenntrare nazist, ori într-o dictatură feroce. Asa nu-i tot! Saltinbancii aceștia se luptă între ei. Se arestează unii pe alții. Se lichidează unii pe alții. Sunt ei, promoterii luptelor de clan, ei sunt promoterii statului de drept, ei sunt cei care au modificat după bunul plac legile statului, au racolat o justiție oarbă pe care au remodelat-o și au reformat-o pentru a (re)construi și aici clanuri, care existau, dar erau mai tăcute și mai puțin vizibile. Și, da! Românii sut datori. Știți ce spun unele voci critice? Ei spun că românii sunt datori să aducă sincere felicitări și mulțumiri, la pachet cu urări de sănătate și vigurozitate pentru Iohannis și Băsescu, pentru efortul depus de aceștia. Românii sunt datori să aducă sincere felicitări, mulțumiri și urări de sănătate clanurilor care formează întregul aparat funcțional al statului mafiot România.

De aceea și milioane de români au părăsit treptat România și încă o părăsesc în continuare. De aceea și Cătălin Cherecheș a părăsit România și s-a refugiat(se zice!) pe o insulă siciliană.

Statul de drept al pretinilor lui Cherecheș, Klaus Iohannis și Monica Macovei

Pare a fi un semn divin. Cherecheș a aflat chiar în noaptea dinaintea pronunțării sentinței despre faptul că va fi condamnat. Cătălin Cherecheș și-a pregătit discursul prin care se declară nevinovat făcând referire la divinitate. Primarul a postat pe Facebook un mesaj de 7 minute și jumătate, in jurul 3.00 a.m. noaptea spre dimineață: „Am fost acuzat pe nedrept, dar am rămas de fiecare dată dedicat misiunii de a-mi dovedi nevinovăția în fața justiției. Iar astăzi sunt sigur că Dumnezeu m-a binecuvântat și crede în corectitudinea mea. Nu s-a luat în calcul că vreau și eu să-mi fac o familie. Însă n-am vrut 10 ani ca o ființă din familia mea să sufere așa cum a suferit ani de zile mama mea”.

Interpretarea? Judecătorii au primit decizia in plic de la superiori. Și cum…Și cine? Or, cine-s ei?  Politic, clanuri, șefi-jupâni de prin servicii, SRI-iști, MAI-iști, ONG-iști, judecători, procurori, afaceriști sau aferiști, miniștri, prim-miniștri, parlamentari, interlopi, traficanți…de influență, și mulți alții care au vrut să il infunde pe Cherecheș. Unii zic că au vrut să și i-o înfunde adânc primarului. Știți cum? Știți sau nu? Un fel de borta-curului de stat mafiot ori banditesc, asa cum adevărat a afirmat un fost președinte, actual europarlamentar, Traian Băsescu. Iohannis, o ști ceva? O ști ceva despre Cherecheș? Aaa… ăsta e prin Africa la semnat de acorduri. Africa, frumoasa africă. Adevărul că și România este un important producător și exportator de armament. Iar prin Africa mai poți găsi și aur și diamante suficient cât să-i poți croi o salbă președintelui Iohannis.

Iohannis iubitorul de frumuseți africane. Nu femei dragilor! Nici virgine tribale africane. Mai interesanți sunt copiii africii de prin acele triburi. Și ei pot fi exportați. A! Nu! Pot fi importați și reexportați. Șșșttt! Nu faceți gălăgie. Povestea cu traficantul de copii din anii 90 este doar o poveste. Veche! Ce vorbești uăi? Profesor de fizică traficat? Inspector școlar intermediar de adopții de copii? Sunt doar bănuieli rezonabile. Probabil suspiciuni rezonabile. Cum e sintagma aceea folosită de justițiabili? Lăsați vrăjeala! Povești! Și încă ceva. Iată ce spunea Traian Băsescu despre Cătălin Cherecheș în urmă cu mai mulți ani.

YouTube video

Decizia instanței „bănuită de primire de mită”. Mama instanței. Nu! Mama Rodica…

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. El a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, nefiind găsit nici în locuința sa, nici la primărie, pentru a fi dus în arest. Curtea de Apel Cluj a respins astfel apelul primarului şi a menţinut sentinţa dată în februarie 2022 de Tribunalul Cluj, fiind modificate doar câteva dispoziţii privind pedeapsa complementară. Și anume: a fost mărită de la 4 la 5 ani perioada în care Cherecheş va fi obligat să suporte mai multe interdicţii. Nu poate fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, nu va avea dreptul să ocupe o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat sau funcţia de primar.

Decizia a venit după ce un intreg spectacol a avut loc recent. Mama Rodica a lui Hînganu și socrii lui Cherecheș au fost protagoniștii unor asa-numite scenarii care se zice că ar fi fost regizate de procurori.

Fiți atenți! Pe data de 6 noiembrie, Rodica Farcaş Hîngan se întâlneşte cu Claudia Gliga în incinta unei cofetării deţinute in proprietate de soacra lui Cherecheș in municipiul Târgu Mureş. La scurt timp, pe 8 noiembrie, soacra lui Cherecheş este prinsă în flagrant în timp ce ii transmite mamei judecătoarei  Georgiana Hîngan suma de 50.000 de euro şi o cutie cu cu un tort de circa 2-3 kg, într-un restaurant din incinta Iulius Mall Cluj.

Claudia Gliga a venit insoțită de soţul ei, Dorin Petru Gliga, ambii fiind reţinuţi de procurori şi apoi arestaţi preventiv. Anchetatorii mai spun că după discuția din 6 noiembrie, Claudia Gliga şi Dorin Petru Gliga s-au deplasat cu autoturismul la Baia Mare, probabil pentru a ridica suma de bani ce trebuia remisă  mamei judecătoarei, existând suspiciunea că suma a fost pusă la dispoziţia Claudiei Gliga de către membrii familiei Cherecheş.

Nu instanța-i „bănuită”… doar judecătoarea. Nu! Judecătoarea denunțătoarea… Și mama Rodica

Mă-sa lui Farcas-Hînganu, pe numele său Rodica Hînganu la pachet cu fi-sa judecătoarea Georgiana Farcas-Hînganu, nevastă de procuror, unu Claudiu Boțogan,  au făcut denunț la DNA, pe motiv că socrii lui Cherecheș – Claudia și Dorin Gliga, i-ar fi propus Rodicăi suma de 100.000 de euro drept mită pentru fică-sa, mai sus numita Georgiana Farcas-Hînganu, cu scopul de a o indupleca pe tânăra judecătoare sa pronunțe o sentință mai blândă in cazul Cherecheș. Pe data de 8 noiembrie anul curent socrii lui Cherecheș au fost arestați.

Monica Șortan și Georgiana Farcas-Hînganu sunt cele două judecătoare din completul de judecată de la Curtea de Apel Cluj care urmau să stabilească definitiv în cazul lui Cătălin Cherecheș, condamnat deja – în primă instanță – la cinci ani de închisoare cu executare. „Cele două judecătoare”, explică sursele judiciare ”provin de la instanțele locale. Hînganu ar fi căsătorită cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Boțogan Claudiu. Cei doi au fost, o bună perioadă de timp, magistrați în Turda”.

Tânăra judecătoare Georgiana Farcas-Hînganu nevasta procurorului Boțogan, un fel de zeița dreptății Themis

Georgiana Farcas-Hînganu a scris în cererea de abținere că imparțialitatea ei nu a fost afectată ca urmare a denunțului depus la DNA, și nici a celorlalte proceduri judiciare care îi privesc pe socrii lui Cătălin Cherecheș.

”Subsemnata menționeaz că impațialitatea (personală) propriu zis a subsemnatei nu este afectată de existența unei anchete penale în curs, în dosarul penal 113/P/2023, fiind în măsură să judec cauza nr. 2537/117/2016 în spiritul și în litera legii, mefiind afectate nici independența și imparțialitatea subsemnatei. În aceste condiții, apreciez și că nu este afectată aparența de imparțialitate a subsemnatei și nici a instanței și nu se impune în concret retragerea subsemnatei de la judecata dosarului”.

”În cauză, dat fiind interesul operativ al anchetei penale ce are la bază denunțul subsemnatei din data de 5.11.2023, procedez azi, data de 9.11.2023, și la informarea conducerii administrative a Curții de Apel Cluj despre situația dosarului penal aflat în ăînsturmentarea DNA – Serviciul Teritorial Cluj”.

Interceptatorii au ascultat-o” pe soacra lui Cherecheș

„Băieții veseli” au interceptat-o pe Claudia Gliga, soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, în timp ce aceasta discuta cu mama  judecătoarei Georgiana Farcas-Hînganu de la Curtea de Apel Cluj, despre pronunţarea unei soluţii „mai blânde” sau chiar achitarea edilului în dosarul acestuia de corupţie.

Cadoul soților Claudia și Dorin Gliga pentru mama judecătoarei, doamna Rodica, era estimat la o valoare cuprinsă intre  50.000 şi 100.000 de euro, acoperită sub forma preluării unei firme.

Rodica a devenit actriță fără voie, dar cu voia Domnului, scuzați, cu voia procurorilor. Cam așa sună povestea, precum că mama judecătoarei a fost instruită cum să-și joace rolul. A instruit-o giner-su Boțogan sau cine? Nu se înțelege clar! Aici e clan justițiaro-justițiabil băi fraților. Femuisa lui Boțogan este chiar judecătoarea Georgiana Farcas-Hînganu.

Interesant! Chiar foarte interesant cum a decurs totul pentru a-l condmna pe Cherecheș, sau probabil pentru a justifica veridicitatea faptelor pentru care este judecat Cherechseș. Cam așa: Boțogan procurorul și „partenerii” din echipă au instruit-o pe soacră-sa lui Boțogan, Rodica Hînganu. Primind instrucțiunile, soacră-sa lui Claudiu Boțogan a și fost protagonista principală în organizarea înscenării unui flagrant socrilor lui Cherecheș, anume Claudia Gliga şi Dorin Petru Gliga. Suma pusă in joc – in jur de 100.000 de euro justificați prin cumpărarea unei firme de către soții Gliga. Firma ar fi aparținut mamei judecătoarei Georgiana Farcas-Hînganu, anume judecătoarea de la Curtea de Apel care trebuia să pronunțe sentința in dosarul primarului Cherecheș. Mama Rodica, actrița care a primit rolul principal de la anchetatori, are o primă întâlnire cu socrii primarului în data de 6 noiembrie 2023, atunci când Rodica Farcaş Hîngan se întâlneşte cu Claudia Gliga în incinta unei cofetării deţinute in proprietate de soacra lui Cherecheș in municipiul Târgu Mureş. Aici au loc primele discuții despre preluarea firmei deținută de familia judecătoarei Hînganu de către socrii lui Cherecheș contra unei sume estimate la 100.000 de euro. Discuțiile sunt monitorizate de procurori. O a doua întâlnire dintre Rodica Hîngan și soții Gliga are loc pe 8 noiembrie, atunci când soacra lui Cherecheş este prinsă în flagrant în timp ce ii transmite mamei judecătoarei Georgiana Hîngan suma de 50.000 de euro şi o cutie cu cu un tort de circa 2-3 kg, într-un restaurant din incinta Iulius Mall Cluj. Soții Claudia Gliga şi Dorin Petru Gliga sunt reținuți, după care se emit mandate de arestare. Și, încă un moment. Scenariul se desfășoară la inceputul lunii noiembrie, urmând ca la finalul lunii noiembrie să se pronunțe și instanța in dosarul de condanare al lui Cătălin Cherecheș.

Scurt rezumat. Mama Rodica, anume mama judecătoarei de la Curtea de Apel Georgiana Farcas-Hînganu, actrița principală în filmul intitulat „JUDECĂTOAREA bănuită de scenariști de posibilă primire de mită”, este instruită de procurorul Boțogan și „partenerii”.  Procurorul Claudiu Boțogan, bărbat-su judecătoarei Georgiana Farcas-Hînganu, cea care trebuia să pronunțe sentința in dosarul lui Cătălin CHERECHEȘ aflat la Curtea de Apel.  Soții Claudia şi Dorin Petru Gliga, socrii lui Cherecheș, sunt cei care trebuie să cadă in capcana procurorilor. Flagrantul este organizat și regizat de procurori. Tematica: vânzarea unei firme. Suma: 100.000 de euro.

YouTube video

Potrivit documentelor depuse in instanţă, in data de 5 noiembrie, la Serviciul teritorial Cluj al DNA a fost înregistrat un denunţ făcut de Georgiana Rodica Farcaş Hîngan, judecătoare la Curtea de Apel Cluj, şi mama acesteia, Rodica Farcaş Hîngan, cu privire la faptul că, la sfârşitul lunii octombrie 2023, o persoană cu numele Claudia, care s-a recomandat ca fiind soacra primarului din Baia Mare, Cherecheş Cătălin, a promis să cumpere cu o sumă cuprinsă între 50.000 – 100.000 euro afacerea deţinută de Rodica Farcaş Hîngan.

Nici aici nu se ințelege clar, socrii lui Cherecheș i-au propus bani judecătoarei, afacerea fiind intermediată de mama Rodica sau au dorit să cumpere o firmă ce apraținea judecătoarei Georgiana Hîngan? Iete na belea! Cuplul Boțocan și Georgiana nu sunt doar judecător și respectiv procuror, dar sunt și proprietari de afaceri cu valoare estimată la 100.000 de euroi.

Ia stop! Hooo, bă sălbaticilor. Cum faceți bă voi justiția? In familie de clan ori direct în clan? Sau în litera legii voastre, dictată, elaborată și votată de unii dintre cei care vă trimit indicațiile sau deciziile in plic referitor pe cine și cum să arestați și ulterior sa-i condamnați?

Pai cum bă? Ca exemplu. In statul vostru de drept integrat într-un stat mafiot descifrat de un fost președinte, se procedează in următorul mod: Parlamentarii voștri votează legi, după care aceiași parlamentari sunt arestați și condamnați pentru fapte de corupție?  La alt nivel politic, o altă intrebare. In statul vostru de drept integrat într-un stat mafiot descifrat de un fost președinte, se procedează in următorul mod: Șefi de guvern (prim-miniștri), miniștri din diverse cabinete, conduc țara și se folosesc de autoritatea lor pentru a emite ordonanțe care completează sau modifică legi, după care aceiași șefi de guvern sau miniștri sunt arestați și condamnați pentru fapte de corupție?  Concluzii finale: Cei care elaborează și votează legi sunt ulterior arestați pentru fapte de corupție. Deci, populația unui stat mafiot trăiește sub legile elaborate și votate de viitori condamnați penal.  Asta este într-adevăr tabloul complet al unui stat mafiot descifrat și recunoscut public de președintele Băsescu. Iar statul este cunoscut pe plan intern și extern sub numele de România.

Povestea continuuă cu Claudia și Rodica

Pvestitorii și regizorii procurori au prins-o in flagrant cu corpul delict pe soacra lui Cătălin Cherecheș chiar in momentul cănd aceasta îi oferea mamei Rodica” un tort cu 2 kilograme de euroi, frate!

Claudia s-a prezentat la sediul firmei deţinute de Rodica Farcaş Hîngan şi i-a dat acesteia o cutie cu tort de peste 2 kg, spunându-i că „nu îşi doreşte nimic, decât blândeţe”, adăugând că a discutat cu părinţii primarului din Baia Mare, care i-au transmis că sunt în stare de orice pentru a-l salva pe fiul lor, în contextul unei decizii mai blânde, întrucât este nevinovat.

Două kilograme de euroi, asta-i treabă serioasă, nu-i glumă!

Cherecheș nuanțează ideea că clanurile justițiabilo-criminalo-interlope” au înscenat povestea cu socrii

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a declarat miercuri că nu știe nimic despre aceste lucruri și a vorbit despre posibilitatea unei presupuse înscenări: ”Habar n-am despre ce e vorba. Deci mi se pare o prostie… Dacă a făcut aşa ceva, oricum n-a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale, cât de drastice, că lucrurile astea mi se par nişte cretinităţi. Mi se pare o chestie care un om normal n-are cum să o facă, adică trebuie să fii tâmpit… Lăsaţi-mă să vorbesc cu nevastă-mea să văd despre ce e vorba… acum am aflat, de două minute (…) cu soacra n-am vorbit… de când m-am însurat. Că n-am vreme, stă în alt oraş, nu stă în Baia Mare”, a declarat, Cătălin Cherecheş.

Ce spune avocatul lui Cherecheș?

Razvan Dosneanu a făcut unele precizări pentru jurnaliștii de la ADEVĂRUL: „În data de 7 decembrie 2023 este fixat termen la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru soluționarea cererii de strămutare depusă anterior pronunțării deciziei din apel de la Curtea de Apel Cluj. Dacă se admite strămutarea, hotărârea din apel este anulată și se rejudecă procesul”.

Fugarul Cherecheș reperat pe o insulă italiană

Cătălin Cherecheș este proaspăt căsătorit cu Cătălin Cherecheș  cu creatoarea de modă Tabita Gliga. Surse neoficiale citate de ziariștii de la Click și citate de ADEVĂRUL susțin că primarul s-ar afla pe insula italiană Pantelleria, la 100 de kilometri sud de Sicilia, în mijlocul Mării Mediterane, aproape de coasta Tunisiei, destinație unde acesta și-ar fi manifestat intenția de a cumpăra un imobil. Cherecheş, are rezidență în Italia și Austria, și deasemenea ar avea rude apropiate în regiunea Milano.

Printre românii care s-au refugiat în Italia pentru a evita condamnările din România se numără Ionel Arsene, fostul șef al Consiliului Județean Neamț din partea PSD, Darius Vâlcov, ex- primar al orașului Slatina, Alina Bica ex-șefă a DIICOT, omul de afaceri Dragoș Săvulescu și Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, iar lista poate continua.

Italienii au acceptat, spre exeplu, extrădarea lui Ionel Arsene sau Darius Vâlcov, insă, Dragoș Săvulescu, condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul „Retrocedărilor”, pentru complicitate la abuz în serviciu și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni, a reușit să-și păstreze libertatea. Rezident în Italia, Săvulescu a rămas să execute pedeapsa în peninsulă, conform deciziei Curții de Apel din Napoli. Apoi, instanța napoletană a decis să reducă cu 3 ani pedeapsa, având în vedere aplicarea procedurii grațierii, conform unei legi a Republicii Italiene. Pentru restul de pedeapsă, judecătorii au decis suspendarea executării.

YouTube video
Pamflet. In conținut există opinii, relatări și elemente de satiră inspirate/provenite din realitate.
Published/November 27, 2023
0 Comments

No Comment.

De ce sunt obsedați de ideea neființei, a nimicului -”Das Nichts nichtet”