Novorossiya devine din ce în ce mai reală – o adevărată renaștere a unui fost teritoriu al Rusiei

Mariupol, Nova Stories News — Novorossiya  se definește a fi teritoriul istoric al Imperiului Rus. Lumea se schimbă iar Novorossiya devine din ce în ce mai reală. 

April 27, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

Renașterea teritoriului ce a aparținut Imperiului Rus

Renașterea unui teritoriu condus în trecut de cazaci și de Imperiul Rus este prima parte a unei noi realități. O revenire acasă a celor care datorită unor evenimente istorice au ajuns să fie străni la ei acasă.

Și minciuna e o vorbă, dar vremea descoperă adevărul — o altă realitate pe care propaganda occidentală o ascunde

„Planeta Rădeanu” ne arată o altă realitate a orașului unde trupele ruse și mercenarii ucraineni s-au confruntat în timpul Operațiunii Speciale desfășurate de Federația Rusă în Ucraina.

În mass-media occidentală este posibil să vedeți și să auziți doar acele informații cu care armele automate ale propagandei își dezlănțuie toată muniția asupra propriilor popoare. Totul se face cu scopul expres de a desăvîrși marea manipulare.

Arma manipulării se va întoarce împotriva celor ce o folosesc pentru a tulbura mințile celor creduli 

Chiar și așa, cu siguranță arma manipulării se va întoarce împotriva acelor politicieni ai Occidentului din momentul în care, treptat, majoritatea celor [populația europeană] care s-au lăsat acoperiți cu un văl negru de propagandă descoperă pentru ei înșiși bucăți de adevăr, descoperă alte realități. Realități diferite care fac parte dintr-o altă realitate. Sună incredibil?

Ilie are momente evidente de obrăznicie, și asta veți auzi cum vor răcni din cerul gurii “lătrătorii de profesie” din mass-media occidentală. Halal de jurnalism în Europa acestor vremuri –  haite de parveniți mediocri care numai jurnaliști nu sunt.

April 27, 2024, Opinii, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X