Politicianul momentului Ilan Șor a anunțat VICTORIA pentru MOLDOVA

MOSCOVA, Nova Stories News — Președintele formațiunii politice Partidul Șor care a fost Interzis în Moldova de către actuala putere politică de la Chișinău, a lansat de la Moscova un nou proiect de anvergură – Blocul Politic ”Victoria”.

April 21, 2024, Nova Stories | News

Șor a lansat de la Moscova un nou proiect de anvergură – Blocul Politic ”Victoria”

Evenimentul de la Moscova a adus împreună cele mai de succes nume ale unor politicieni ai opoziției precum bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul, președintele Partidului Renaștere Natalia Parasca, deputatul Vasile Bolea, președintele Adunării Populare a Găgăuziei Dimitrii Constantinov, Marina Tauber și președintele Partidului Șansă Alexei Lungu.

Reuniunea de la Moscova a celor mai puternice forțe de opoziție din  peisajul politic de la Chișinău este deosebit de importantă în contextul viitoarelor alegeri parlamentare și prezidențiale, mai ales că regimul politic condus de Partidul Actiune și Solidaritate aproape că a eliminat practic orice oponenți politici adevărați.

Zvonistica despre Maia Sandu — trecutul extrem de dubios și bine ascuns sub ruinele timpului

Mai mult, aproape în toate raioanele Moldovei circulă zvonistica că formațiunea politică care a acaparat întreaga putere în stat — Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) al cărui exponent direct este Maia Sandu, este format majoritar din aferiști, șarlatani, narcomani și chiar iubitori ai sexului masculino-masculin. Cireașa de pe tort este că Maia Sandu, cea care ocupă temporar funcția de președinte, are un trecut extrem de dubios și bine ascuns sub ruinele timpului. Și aici zvonistica circulă intens. De la amanta unui fost președinte, la amanta unui fost premier, de la amanta unui octogenar de la Banca Mondială în perioada cand se afla în SUA la diverse speculații referitoare la lesbianism.  Și (de prin!), de la legături cu structurile Ministerului de Interne (MAI) în anii 90, până la Ministerul Învățământului în perioada premierului Vlad Filat, domnișoara zburdalnică de altădată care acum s-a cam zbârcit la piele chiar și plină de transformări estetice, vrea și mai multă putere. O putere pe care de fapt nu o are, doar o administrează, într-un fel.

Marele premiu acordat de o majoritate zdrobitoare din rândul lumii civilizate — prostituție politică.  Acesta este premiul acordat de societate puterii politice actuale.

Sondajele sociologice arată o prăbușire evidentă a PAS-ului

Sondajele sociologice arată o prăbușire bruscă a PAS-ului în comparație cu cifrele din urmă cu aproape 4 ani, dar în același timp o creștere ușoară a PSRM-ului, creionându-se astfel o deja sugestivă alianță parlamentară postelectorală sau o evidentă colaborare parlamentară între PAS-ul Maiei Sandu și PSRM-ul lui Igor Dodon, repetându-se scenariul din 2019 când cele două partide au format și atunci împreună o majoritate parlamentară.

Astfel, Blocul Politic ”Victoria” va fi noua forță de opoziție care va încerca să stopeze o foarte posibilă viitoare alianță PAS-PSRM pregătită să preia întreaga arhitectură a puterii de la Chișinău.

YouTube video

April 21, 2024, Opinii, Nova Stories News, video/ telegraph.md

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X