Regim politic posibil criminal? — democrația europeană a torționarilor l-a hărțuit, întemnițat, umilit și batjocorit pe Ghenadie Gâscă

Chișinău, Moldova, 28 Jun, Nova Stories News — Suntem noua voce a realității în noua lume media.  Regimul politic criminal-torționar, așa cum este numit în spațiul social-media, trebuie oprit. Acum, regimul încearcă denigrarea publică instituțională a MAI și angajaților săi, care nu fac altceva decât să execute unele ordine primite. Toți acești angajați au familii și copii, și de aceea nu își pot risca locul de muncă.

June 18, 2024, Nova Stories News

VOCEA Ghenadie Gîscă  omul care a luptat împotriva unui regim ce se dovedește a fi aproape criminal

VOCEA Ghenadie Gâscă — omul care a fost considerat un dușman al poporului, în special datorită acțiunilor sale de protest ieșite din tiparele obișnuite — iar pentru asta regimul politic condus de Maia Sandu l-a reținut. De ce regimul politic? Chiar merită de spus ACUM — la dracu cu «de ce?». Ne împiedicăm de cioturi. De ce?, De ce? — De-atâta!

Campania SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă — este parte a realității, o realitate crudă dar adevărată

Campania social-umanistă SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gâscă este una extrem de reală. Nu există niciun un fel de încercare de manipulare prin intermediul acesteia, după cum încearcă unii troli disperați să insinueze. Există doar ADEVĂR. Și cel mai important, există UMANITATE.

Regimul politic condus de Maia Sandu — poartă haina neagră de doliu pentru folosirea acestor metode

Din start, trebuie explicat de ce regimul politic este cel care poartă haina neagră de doliu a acestor metode de hărțuire permanentă, bruscări și rețineri de-a lungul anilor recenți, umilință dusă la extrem,  și în final încarcerarea lui Ghenadie Gîscă. Posibilitatea aplicării unor metode inumane asupra lui Ghenadie Gâscă în perioada reținerii sale sunt deasemenea de luat în calcul.

În social-media comentatorii își pun o singură întrebare: Ce a făcut omul acesta de a fost închis?

Accesând comentariile din social-media, veți regăsi frecvent întrebarea: Ce a făcut omul acesta de a fost închis?, sau o altă întrebare: De ce a fost închis Ghenadie Gîscă?

Răspunsul? — Omul acesta, vocea Ghenadie Gâscă este cel care l-a supărat pe Dracu’ iar din acest motiv a și fost întemnițat. Nu știți cine-i Dracu’?

Dracul sau Satana este numit în creștinism ca fiind spiritul răului. Filosofia creștină notează că la începuturi Dracul ar fi fost și el un înger, care a căzut tocmai datorită răutății sale. Căderea lui Lucifer din Cer este relatată în cărțile ortodoxe: „Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele cel de demult, care se cheamă satana, diavolul cel ce înşeală pe toată lumea, pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el” (Apocalipsă 12, 7-9).

Mai pe scurt, citatul poate fi interpretat: Dracu’ (Lucifer) a fost aruncat din Cer pe Pământ și a fost dat omenirii. Chiar Creatorul său l-a expulzat pe Dracu’ din Cer și l-a aruncat pe Pământ — un fel de cadou dat oamenilor. De aceea în unele cărți creștine este lansată idee că: Diavolul este Dumnezeul acestei lumi, iar Dumnezeu este conducătorul acestei lumi cât și al întregului univers.

Cine l-a închis pe Ghenadie Gâscă? — A fost întemnițat de un regim condus de DRACU’

De ce a fost închis Ghenadie Gîscă? — nu este nicidecum formularea corectă. Corect formulat ar putea fi: Cine sunt cei care ar fi fost necesar să reacționeze public în cazul încarcerării lui Ghenadie Gîscă? — politicienii, presa, ONG-urile, societatea.

Poate fi lansată aici ideea despre «un tot unitar». Iar acest tot unitar este — regimul politic ce deține actualmente toată puterea în stat, subordonând statul și instaurând teama, cenzura și posibil aplicând unele metode torționare împotriva celor care au curajul să sfideze sau să ridice vocea contra exponenților puterii politice. Și ce dacă Ghenadie Gâscă a urcat mașina pe treptele Guvernului? — Omul era disperat după atâta batjocură și hăituială. Dap de ce dracu’ arlechinii aceștia care sunt ”puși” în structurile puterii nu au reacționat? Bă, după un an, doi, trei, să iasă public un ”clovn” și să zică: Măi băieți, opriți-vă și încetați să-l hărțuiți, bruscați, amendați pe Ghenadie. Ați auzit vreun clovn să gângurească? — Niciunul. Nu e timp de reacție publică, clovnii sunt preocupați de soarta țării. După ce vom citi zeci de comentarii pe social media, analizând fiecare opinie a celor care nu au rămas indiferenți, probabil cam așa puteau gândi clovnii — Dar pîn’ la urmă cine-i Ghenadie ăsta? — Un căc**, un fraier.  Ca el pot fi și alții. Ca el pot fi toți.

Mesajul regimului pentru Ghenadie Gâscă: Rot zacroi și du-te DRACU’

Nu vă vine să credeți? — Să nu credeți, credeți ce vreți de fapt. Dacă după trei ani de hăituială permanentă mai există vreun semn de întrebare asupra celor întâmplate lui Ghenadie Gâscă, cu siguranță tehnica spălarii creierelor a funcționat eficient. Odată cu arestarea și întemnițatrea în mare secret a lui Ghenadie Gâscă, mesajul regimului a fost cît se poate de clar: Rot zacroi și du-te dracu’. Știți cum? — Gura păcătosului, adevăr grăiește. Nu degeaba comentariile din sfera socială vorbesc despre un regim politic care închide gura tuturor. Vorbesc despre un regim politic care se ține cu dinții de putere, și vrea din nou puterea cu sprijinul ”prietenilor” și ”partenerilor externi”. Și da, ei sunt încrezători că vor obține victoria. Chiar dacă acest regim este deja blamat de majoritatea celor încă conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor, există și acum mulți creduli și oportuniști. Specialiștii atenționează și despre un alt fenomen deosebit de periculos ce poate schimba rezultatul alegerilor prezidențiale — puterea politică mizează că ”potul cel mare” va fi obținut prin ”fenomenul diaspora”.

Ce înseamnă și cum funcționează «fenomenul diaspora»?

Cum funcționează ”fenomenul diaspora”? — Aici mecanismele puterii lucrează eficient, aici ambasadele joacă un rol important, aici influența puterilor străine din fiecare stat este de subliniat, aici influența politicienilor din alte state ce pot ”susține” actualul regim politic de la Chișinău merită de consemnat, aici vorbim despre influența unor așa-numite ”centre de putere externe” unele conduse chiar de oameni de afaceri ce au părăsit în trecut țara lor, iar acum dețin adevărate imperii financiare în țări membre UE și nu doar,  și încă multe alte secrete pe care nu dorim să le evidențiem, jocuri de culise, scenarii și diverși oameni importanți ”implicați” în tot acest mecanism.

Cum funcționează tehnica spălării creierelor pentru a amplifica fenomenul «Diaspora» — Edward Hunter explică în cartea sa:”Brainwashing: The Story of Men who Defied it”

Tot acest ”mecanism al puterii” ar funcționa probabil cu mare dificultate dacă nu ar exista presa propagandistică, cea aservită puterii. Rolul presei de propagandă? — Este acela de a spăla creiere. Știți ce înseamnă ”a spăla creiere”? — Scriitorul, jurnalistul și fostul agent de informații Edward Hunter vine cu explicații în cartea sa ”Brainwashing: The Story of Men who Defied it”.  Hunter opinează că scopul tehnicii de spălare a creierelor este să schimbe radical mintea unei persoane, astfel încât aceasta să devină o marionetă vie sau chiar un robot uman controlat. Obiectivul: este crearea unui individ cu noi credinţe şi crezuri compatibile cu interesele lor.  În rezultat, fără a conștientiza ceea ce se întîmplă, omul devine captiv în propriul corp, datorită faptului că i se instalează ”aproape forțat” un nou proces de gândire. Utilizată pentru crearea ”noului individ”, tehnica spălarii creierelor a fost necesară în scopul ca omul să nu se revolte niciodată şi să asculte orice indicație sau ordin primit de la autoritaţi superioare care interacţionează cu el, și anume, guverne, înalți oficiali, instituţii, organizații  ş.a.m.d., mesaje transmise și implementate cu implicarea directă a propagandei. Iar acum încă două întrebări. Știați că în unele țări europene ”fenomenul diaspora” a schimbat rezultatul final al alegerilor?, Știați că la finalul alegerilor în țări europene au fost voci care au strigat cu glas impunător că ”marea fraudă” s-a făcut prin ”fenomenul diaspora”?

Fenomenul Diaspora pentru un nou mandat — cioc, cioc, cioc la scorbura din copac, și din nou voi prosti fraierii

Gura lumii mult grăiește, uneori mai și șoptește. Știați că fenomenul diaspora poate asigura un nou mandat prezidențial. Cui? Cum cui? Cioc, cioc, cioc la scorbura din copac — și iar voi prosti fraierii, zise Woody Woodpecker.

Regimul și exponenții acestuia au operat în mare secret arestarea lui Ghenadie Gâscă

De ce regimul politic? — Răspundem la întrebare cu o întrebare. Prima întrebare top-class. De ce arestarea lui Ghenadie Gîscă s-a făcut în secret iar puterea politică și instituțiile de presă au ascuns acest subiect și au instaurat tăcerea?

Nici o voce a puterii politice nu a reacționat

De ce în momentul când cazul întemnițării lui Ghenadie Gâscă a devenit public, nici o voce a puterii politice actuale nu a ieșit în fața opiniei publice cu o reacție?

Presa și cenzura. Care presă? — Fițuici de 2 arginți fără valoare și televiziuni plătite de diverși boieri analfabeți

De ce din momentul când cazul încarcerării lui Ghenadie Gâscă a devenit public, instituțiile mass-media au instaurat cenzura totală în privința acestui subiect?

Tăcerea e ca mierea dar și muștele se adună la căc** ca și un roi de albine la stup

De ce din momentul când cazul încarcerării lui Ghenadie Gâscă a devenit public, nici o instituție statului, și da, nici măcar Avocatul Poporului nu s-a autosesizat?

Democrația tăcerii absolute

De ce din momentul când cazul încarcerării lui Ghenadie Gâscă a devenit public, și așa numiții jurnaliști  autodeclarați independenți tac?, De ce tac chiar și aceștia care sunt puțini la număr?

Asta-i democrația? Democrația tăcerii absolute?  Cine sunt cei care dețin puterea, cine sunt cei care controlează presa? — un fel de ”râsuri”, sau cel puțin așa scriu comentariile.

De ce din momentul când cazul întemnițării lui Ghenadie Gâscă a devenit public, nicio instituție din așa-numita presă liberă nu a publicat nici măcar un singur articol despre acest caz? Ce dracu, există cumva grupări paramilitare care conduc în stil tribal o țară aflată pe drumul european? Unde dracu s-a ajuns?  Definiția corectă — Moldova țara minunilor condusă de dictatura nebunilor.

Ghenadie Gâscă ar fi putut face orice, chiar și o partidă de amor cu Dracu’

Continuăm cu alte întrebări în sens opus. Și ați înțeles ideea. În sens opus (în sensul de formulare a acestora), concret, pentru a schimba formularea la întrebarea banală care a stat pe buzele tuturor comentatorilor din sfera socială: Ce a făcut omul acesta de a fost închis? — Orice putea face Ghenadie Gâscă, chiar și o partidă de amor cu Dracu’.

Esența nu este aici, esența nu este în ”ceea ce a făcut omul acesta de a fost închis”. Esența poate fi găsită în tot ceea ce i s-a întâmplat lui Ghenadie Gâscă pe parcursul vremurilor recente. Esența pate fi în acțiunile regimului, în acțiunile de intimidare, în ”fără număr” amenzi aplicate lui Ghenadie Gâscă, esența poate fi în toate acele momente în care a fost bruscat, batjocorit și plimblat pe la inspectorate, esența poate fi în faptul că Ghenadie devenise o ”țintă” iar automobilul personal era de fiecare dată evacuat din diverse locuri și dus la o parcare specială, esența poate fi în sechestrul pus pe mașinile cu mărfuri ale lui Ghenadie Gâscă sau blocarea provizorie a acestora și limitarea accesului de a muta sau pune în mișcare aceste mașini de transport marfă, sechestrul provizoriu pe mărfuri, umilința, și în final reducerea la tăcere a lui Ghenadie Gâscă. Și da, esența o veți găsi și atunci când veți reuși să găsiți raspunsurile la toate aceste întrebări publicate în acest articol.

Republica minunilor pe mâna nebunilor — și politicienii vremurilor bune tac

De ce după arestarea lui Ghenadie Gîscă, nicio voce din ”centrul de comandă” al puterii sau chiar o voce a vreunui partid politic extraparlamentar nu a comentat acest subiect?

A, scuzați. A fost aici o voce din politică, una singură, un anume domn’ Vasile, însă nu știm unde să-l încadrăm, deoarece nici el singur nu se poate autodefini. Ba e activist, ba e președinte al unui partid pe care unii îl numesc ”partid de buzunar”, ba e proeuropean, ba strigă ”mue UE”,  ba e unionist, ba e alungat din Partidul Liberal de unioniștii lui Misha Ghimpu, ba e țipalău, ba merge la ”prietenii lui” cu flori galbene pentru a sărbători victoria PAS, ba mai nou este numit ca fiind un fel de ”bufon de casă” al PAS. Oricum nu ar fi — reacția CONTEAZA, iar reacția lui domn’ Vasile a fost una benefică în ceea ce privește ”actul de solidaritate”, indiferent de scopurile ascunse pe care le-a avut, dacă le-a avut, și da, poate primi un premiu de consolare pentru că a ”stârnit valul”. Numa că, în cazul dat, e greu de spus ce va primi domn’ Vasile de la PAS — cu siguranță există riscul să primească mustrări pentru episodul mai vechi cu ”MUE UE”.

Pe-asta o știți?  Doi consăteni și vecini, la un pahar de vorbă. Unul zice: ”Mergem în UE cu oamenii buni. Celălalt răspunde: O luăm la mu**, du-te băi dracu’ cu debilii tăi”. Cam asta e: Republica minunilor pe mâna nebunilor.

Unde-s muică ONG-iștii, au dispărut ca vaflis***

De ce după arestarea lui Ghenadie Gâscă nici un ONG care luptă pentru drepturile omului nu s-a autosesizat și nici nu a efectuat demersuri și cercetări?

Cântă cucul bată-l vina, de răsună Bucovina

De ce după arestarea și întemnițarea lui Ghenadie Gîscă niciun jurist, avocat cunoscut, cu renume, nu a ieșit public să anunțe că oferă chiar gratuit servicii de asistență juridică pentru Ghenadie Gâscă?

De ce după arestarea și întemnițarea lui Ghenadie Gîscă cazul a fost ascuns de autorități, de presă, de jurnaliști? De ce TĂCERE TOTALĂ? De ce o asemenea monstruoasă coaliție a cenzurii?

Vremuri satanice — nu poți ști cine ți-e prieten sau cine ți-e dușman

De ce după arestarea și întemnițarea lui Ghenadie Gîscă, A TĂCUT timp de aproape 60 de zile chiar și unul dintre inițiatorii care a lansat în spațiul public online subiectul referitor la încarcerarea lui Ghenadie Gâscă? — și despre care acum se comentează în sfera socială că el, inițiatorul, ar fi participat la protestele recente de tip mascaradă publică.

Acestea sunt întrebările ce pot fi atent studiate și analizate pentru a genera în final răspunsul la o singură întrebare: De ce a fost întemnițat Ghenadie Gîscă?

Răspunsurile la toate aceste întrebări și multe alte adevăruri ascunse vor da startul Campaniei social-umaniste SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gâscă și se vor analiza în regim LIVE păreri, opinii și răspunsuri. Alături de invitați, comentarii in direct pe rețele sociale și live în orele de difuzare a campaniei.

June 28, 2024, Revoluția Realității, Opinie, Pamflet, Realitate, Nova Stories News

28 Jun — Nova Stories News —  Testele tehnice sunt în desfășurare și nu au încă termene limită. Nu estimăm momentan o dată exactă a lansării Nova Stories News, dar cu siguranță va fi in acest an, 2024. Chiar și așa, în modul test, pot fi accesate informații  — www.novanews.info.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X