Se cere alfabetizarea stricaților în România educată. Hauuuu, praleo janes romanes?

Views

Ei, fraților, asta nu e gafă. Proiectul de țară a acestui Iohannis, s-a numit România educată. Hauuuu, praleo janes romanes? Cam asta este prima întrebare a lui Marcel Ciolacu înainte să preia conducerea Guvernului, adresată desigur partenerului politic Iohannis. Juristul Marcel din Simileasca și profesorul de fizică Iohannis fost traficant de copii minori (numit de presa vremii!) au nevoie urgentă de alfabetizare.

January 25, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

Instruirea analfabeților este cerută vehement de sute, mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de comentarii din spațiul online.

(@xXperiA) Ăsta nu a fost în stare nici măcar să citească ce i-au scris alții pe hârtie! Dacă măcar o singură dată și-ar fi citit discursul înainte ar fi știut să pronunțe corect denumirea statului Chile și nu i-ar fi ieșit kile(le) de înfumurare și prostie pe gură. Asta arată cât interes acordă poporului român când se prezintă în fața lui după o lună de absență. La capitolul educație, este sub limita celor șapte ani de acasă ! Probabil că educația este împrăștiată prin cele șase case și-i este dificil să și-o întregească de unul singur. Poate îl va ajuta cineva să și-o consolideze într-una singură.

(@deathsquad8891) România Educată… Exportăm educație de tip Iohannis și în Africa

YouTube video

(@unanonim5753) Drogatul asta ne conduce?? Voi nu vedeți ce ochi are?

(@AdiAdi-rl8ec) Acest specimen ne-a distrus cel mai mult

(via@acm8258) Important e că ia prostit pe gușterii creduli de două ori😂😂😂 A dus-o bine pe spatele nostru 10 ani și-a făcut jocurile și trădând interesele României și-a asigurat pentru EL un post gras și călduț pe la “partenerii strategici” adică colonizatorii țării noastre… Băi , vă felicit pe toți ăștia “smarții” ce l-ați votat și încă de două ori , pentru că voi sunteți nu-i așa…smarți…

YouTube video

Published/January 25, 2024

0 Comments

No Comment.

De ce sunt obsedați de ideea neființei, a nimicului -”Das Nichts nichtet”