Studenții din Moscova către români: «fraților, vă așteptăm pe toți la Moscova»

Moscova, Nova Stories News — Studenții din Moscova au un mesaj către români: „fraților, vă așteptăm pe toți la Moscova.” Referitor la Moldova și România: „Sunt țări frumoase, cândva am fost neântrerupt, toată viața prieteni (…) Festivalurile pline de bucurie s-au organizat mereu în timpul Uniunii Sovietice, ca republici ale Blocului Socialist” [România] – este opinia unui cetățean al Moscovei.

story highlights

[Mesajul adresat către români de către un grup de tineri studenți ai Universității de Stat din Moscova M.V. Lomonosov este unul cât se poate de real și exprimat într-o notă extrem de pozitivă:  „Братья, всех ждём Москве”.]

nova stories news

March 8, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

Vloggerul care a intervievat mai multe persoane chiar la Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov a fost surprins de opinia celor chestionați, mai ales de reacția unui grup de studenți care i-au invitat pe români să vină la studii la Moscova. Mai mult, studenții de la Moscova i-au numit pe tinerii români „frați”.

In incursiunea sa vloggerul a fost surprins să descopere că moscoviții prețuiesc cultura și tradițiile românilor ca pe o mare valoare, iar sportul este mereu un ambasador al țărilor, indiferent de granițe.

Mesajul adresat către români de către un grup de tineri studenți ai Universității de Stat din Moscova M.V. Lomonosov este unul cât se poate de real și exprimat într-o notă extrem de pozitivă: „Fraților, vă așteptăm pe toți la Moscova” – „Братья, всех ждём Москве”.

Iar asta nu este tot. Cuvintele unui alt locuitor al Moscovei relevă o mare încărcătură de adevăr, un adevăr ce nu poate fi ignorat. „Încercați să ajungeți la o înțelegere pentru a avea relații reciproc avantajoase, indiferent de sfaturile venite din partea altora”. 

Amintim că într-o altă incursiune avută cu un an în urmă vloggerul moldovean a intervievat și alți moscoviți, deși majoritatea erau reprezentanți ai unei alte generații.

Published/March 8, 2024, Nova Stories | News

5 13 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X