SHOCK NEWS! Drumul prin boscheți al Maiei Sandu. Dodon: „Fuga Maiei Sandu prin tufișuri nu e prima”(video)

Views

Găgăuzia, MOLDOVA, 29 mar — Maia Sandu a avut parte de o primire nu tocmai primitoare în Atonomia Găgăuză. Președintele PSRM Igor Dodon a spus că „fuga Maiei Sandu în Găgăuzia prin tufișuri nu este prima. Aсesta este președintele Moldovei, care se teme de proprii săi cetățeni. Bravo, Maia Grigorievna!”.

YouTube video

March 29, 2024, Nova Stories | News

Maia Sandu a fost așteptată de locuitorii plini de furie în Găgăuzia. De aceea ea a evitat să de-a ochii cu locuitorii care o așteptau cu pancarte de-a stânga și de-a dreapta drumului. Igor Dodon a venit cu o reacție la cele întâmplate, menționând că Maia Sandu se duce prin boscheți pentru a ocoli proprii cetățeni, aceasta fiind nu la prima abatere de acest fel.

O analiză pe text ar sugera ideea că Maia Sandu ar fi în etapa actuală un președinte boschetar, ceea ce nu este chiar așa, însă cuvintele exprimate de Igor Dodon sunt într-adevăr desprinse din realitate.

„Vreau să reamintesc, cum a fugit de Irina Vlah. Vlah o aștepta în Comrat, iar ea a fugit la Ceadîr-Lunga. Când Vlah a venit la Ceadîr-Lunga, Sandu a fugit și de acolo”, a spus fostul președinte Igor Dodon.

„Și aсesta este președintele Moldovei, care se teme de proprii săi cetățeni. Bravo, Maia Grigorievna! Cu 4 ani în urmă, îi asigurai pe găgăuzi în limba găgăuză, că sub conducerea ta – totul va fi bine, iar acum te ascunzi de ei. Și acest lucru nu se întâmplă doar în Găgăuzia, ci practic în întreaga țară”, a spus președintele socialiștilor.

„Locul tău este în tufișuri (n.r./în limba română: boscheți), preferabil nu în Moldova”, a continuat Igor Dodon.

Dodon a precizat că el „nu va alerga prin tufișuri”, pentru a se ascunde de locuitorii și conducerea Găgăuziei.

„Consider, că trebuie să comunicăm cu toții. Mereu am susținut, susțin și voi continua să susțin găgăuzii. Dacă vor fi inițiative pentru organizarea întâlnirilor, vom participa și vom discuta despre ceea, ce se întâmplă în regiune”, a declarat Dodon.

Declarațiile au fost făcute, după ce președintele Maia Sandu a fost întâmpinat cu proteste în Găgăuzia, unde a mers, astăzi, 29 martie, pentru a participa la evenimentul de lansare a lucrărilor de construcție a Liniei Electrice Aeriene de 400 kW pe direcția Vulcănești – Chișinău (VIDEO TC: min. 01:29 – 05:24).

YouTube video

March 29, 2024, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!