Și Tom Cruise a devenit fascinat de STRĂLUCIREA, INTELIGENȚA și FEMINITATEA pe care le emană “bijuteriile” RUSIEI

Views

Starul „Top Gun”, actorul american Tom Cruise , și fosta Miss Tatarstan (2006) , au participat împreună la un eveniment desfășurat în Londra, pe 7 februarie. Prințul William a fost invitatul de onoare în timpul galei, in timp ce despre Cruise se știe că are legături de lungă durată cu familia regală, notează FoxNews.

February 16, 2024, Nova Stories | News

Tom Cruise și Elsina Khayrova sunt un cuplu

“Tom a stat noaptea la apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă împreună și, în ciuda bogăției lor, fac multe dintre lucrurile pe care le fac cuplurile normale”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Au existat zvonuri și despre o relație cu Hayley Atwell

Înainte de Khayrova, fotografii au imortalizat momente cu Cruise îmbrățișând-o pe co-starul său din „Mission: Impossible – Dead Reckoning”, Hayley Atwell, în timpul unui cocktail la hotelul De Russie din Roma, înainte de premiera mondială a filmului.

Au existat zvonuri că Tom Cruise se întâlnește cu Atwell, o relație care ar fi început în 2020, în timpul filmărilor celei mai recente ediții din franciza „Mission: Impossible”.

Cu toate acestea, actorii nu au comentat niciodată despre zvonurile lor de dragoste, iar Atwell a anunțat că s-a logodit cu iubitul Ned Wolfgang Kelly în aprilie 2023.

Elsina Khayrova este fiica ex-ministrului de finanțe Rinat Khayrov

Născută la Moscova, Elsina Khayrova a crescut la Kazan, capitala republicii ruse Tatarstan. Ea provine dintr-un mediu privilegiat, fiind fiica lui Rinat Khayrov, un fost ministru de finanțe al Tatarstanului și un om de afaceri implicat în diverse demersuri filantropice.

Elsina Khayrova, este un model care a atras atenția opiniei publice mai ales datorită divorțului de Dmitri Tsvetkov, un comerciant de diamante și om de afaceri proeminent. Procedurile lor de divorț au fost marcate de dispute cu privire la averea lor substanțială, inclusiv proprietăți, articole de lux și investiții.

Elsina Khayrova este de etnie tătară, aparținând unui grup etnic turcesc originar din regiunea Volga-Ural din Rusia. Poporul tătar are o bogată moștenire culturală și este predominant musulman, cu propria limbă și tradiții.

Elsina Khayrova și-a urmat studiile la prestigioasa Universitate Federală Kazan

Khayrova și-a urmat studiile la prestigioasa Universitate Federală Kazan, unde a studiat economia și managementul.

YouTube video

Universitatea Kazan este una dintre cele mai vechi universități din Rusia. De-a lungul a peste 200 de ani de istorie, a oferit științei 80 de membri cu drepturi depline și membri corespondenți ai Academiei de Științe a țării. Universitatea Kazan, ca una dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior din Rusia, a adus o contribuție neprețuită la crearea unui sistem de învățământ superior, oameni de știință remarcabili și absolvenți i-au câștigat faima la nivel mondial, iar cultura universitară a avut un impact benefic asupra dezvoltarea Kazanului și a regiunii Volga.

YouTube video

Pe lângă activitățile ei academice, ea s-a aventurat și în lumea modelingului, participând la concursuri de frumusețe și prezentări de modă.

Elsina Khayrova deține o avere estimată la 20 de milioane de lire sterline in 2023

Începând cu 2023, averea netă a Elsinei Khayrova este estimată la aproximativ 20 de milioane de lire sterline.

Khayrova a acumulat bogăție prin cariera sa de model, căsătoria cu Dmitri Tsvetkov și investițiile în diverse proprietăți și active. Cu toate acestea, averea ei netă depinde de rezultatul procedurii de divorț în curs.

Elsina Khayrova a început o carieră în modeling, prezentându-și frumusețea și talentul pe diverse platforme. Ea a obținut recunoașterea câștigând titlul de Miss Tatarstan în 2006 și reprezentând regiunea ei în concursul Miss Rusia în 2007.

Khayrova  este super activă in social media

Alături de cariera ei de model, Elsina a fost activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu adepții ei câteva din viața ei personală și profesională.

Cu o combinație de eleganță și farmec, Elsina a captat lumina reflectoarelor, impunându-se ca o proeminentă. figură în industria modei. În 2023, au apărut zvonuri cu privire la relația Elsinei Khayrova cu starul de la Hollywood Tom Cruise.

Se presupune că cei doi au avut o legătură romantică după ce s-ar fi întâlnit la o petrecere din Mayfair din Londra. Deși niciuna dintre părți nu a confirmat și nici nu a infirmat speculațiile,  zvonurile au alimentat intriga narațiunii deja captivante a Elsinei, captivând interesul publicului și stârnind conversații despre dinamica relațiilor cu celebrități. Indiferent dacă e trecătoare sau semnificativă, presupusa asociere cu Tom Cruise a consolidat și mai mult statutul Elsinei ca o figură notabilă în domeniul divertismentului și al înaltei societăți.

Published/February 16, 2024

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!