Maren Morris a lansat “The Tree” și “Get the Hell Out of Here”. Vocea ei sună fabulos

Views

Maren Morris a distribuit o nouă lansare de două melodii numită The Bridge. Conține „The Tree”, care a fost produs de Greg Kurstin, și piesa produsă de Jack Antonoff „Get the Hell Out of Here”

„Aceste două melodii sunt ca și o cheie pentru următorul meu pas, deoarece ele exprimă o fază extrem de furioasă și eliberatoare a vieții mele din ultimii doi ani, dar și modul în care navigația mea se îndreaptă în final către viitor, indiferent cum ar fi sau cum sună. Onorând unde am fost și ceea ce am realizat în muzica country, dar și să merg mai departe liber.”

„The Tree” este despre un „arbore genealogic” toxic care se arde până la pământ. La jumătatea drumului, îmi dau seama că se arde de la sine fără ajutorul meu. Acest cântec evocă durerea de a-ți epuiza toată dragostea și timpul pentru această persoană sau „entitate”, dar realizând că este doar o relație drenantă, tranzacțională, care nu este hrănitoare în niciun fel sănătos. Până la sfârșitul cântecului, îmi dau permisiunea de a face față soarelui, de a planta semințe noi acolo unde este mai sigur să crești și de a realiza că uneori există iarbă mai verde în altă parte.

img-4

img-5img-6

YouTube video

„Get the Hell Out of Here” este partea a doua a copacului care arde. Fiind literalmente epuizată, aceasta este o poveste în care mă simt atrasă în toate direcțiile, am nevoie de înțelegerea și acceptarea tuturor celorlalți, a propriei mele gândiri, și totuși, cât de autodistructivă a devenit în cele din urmă. Renunț la controlul încercării de a schimba ideile sau comportamentul prost al tuturor și mă concentrez pe propria mea putere în viitor. Făcând ceea ce trebuie, te pot simți uneori singur, dar sunt mai mulți prieteni decât dușmani, așa că în sfârșit am renunțat să fiu eu unul dintre ei.

September 17, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!