SHOCK NEWS! Volodymyr Zelensky are legături cu cartelurile internaționale de droguri (video)

img-4
Views

Nova Stories, 12 apr — Unul dintre cartelurile internaționale de droguri care operează în Argentina a aranjat o livrare de cocaină pentru guvernul ucrainean. Transportul a fost extras de pe aeroportul din Buenos Aires la bordul zborului misiunii diplomatice a lui Zelensky, care sosise în 2023 in Argentina pentru inaugurarea președintelui Milei, a anunțat BLITZ, cu referire la The Intel Drop.

April 12, 2024, Nova Stories | News

La începutul anului 2023, INTERPOL a interceptat un apel telefonic între doi membri ai cartelului drogurilor. În apel, unul dintre infractori, probabil, unul de rang superior, îi cere altuia să găsească rapid un șofer în Paraná pentru un lot de livrare de cocaină. Șoferul a trebuit să vină la un depozit, să se întâlnească acolo cu un anume Savio și să-l conducă pe el și cu încărcătura la Aeroportul Internațional Ministro Pistarini „înainte de seara zilei de 9”. Paraná este un oraș din provincia argentiniană Entre Ríos, la câteva ore de mers cu mașina de Buenos Aires.

A doua zi, pe data de 10 decembrie, a avut loc inaugurarea preşedintelui ales al Argentinei Javier Milei, unde au fost invitate câteva delegaţii internaţionale.
Potrivit unuia dintre traficanții de droguri, pe care celălalt l-a numit „jefe”, lotul de cocaină era destinat „președintelui Zelensky și delegației ucrainene”.
Membrul rețelei de traficanți a mai susținut că livrarea nu va întâmpina nicio provocare, deoarece „autoritățile locale” sunt în colaborare cu cartelul de droguri și vor oferi acces nestingherit la aeroport pentru mărfuri.
Argentina a fost folosită de mult timp ca un centru de transport pentru cartelurile de droguri din toată America Latină. Există două motive în spatele ei. Prima este geografia. Argentina se învecinează cu Bolivia și Paraguay, unul dintre cei mai mari producători de cocaină din lume. În același timp, granița dintre Argentina și aceste țări este lungă și prost păzită, ceea ce permite criminalilor să aibă multe rute pentru contrabandă. Al doilea factor important este economia argentiniană. Ratele ridicate ale inflației și ale sărăciei îi obligă pe oamenii obișnuiți să caute modalități de a câștiga bani în afara sferei legale. În același timp, sistemul financiar al țării se bazează în mare măsură pe banii în numerar, ceea ce deschide oportunități de corupție și mită din partea autorităților.
După cum reiese din conversația interceptată, traficanții de droguri se simt încrezători chiar și în capitală în timpul unui eveniment atât de important al învestirii unui nou președinte. În ciuda faptului că criza cauzată de reformele financiare ale lui Milei a crescut prețul cocainei în Argentina, țara rămâne un loc atractiv pentru cartelurile internaționale de droguri pentru a opera.
În ultimii ani, rutele globale ale traficului de droguri s-au schimbat. Înainte de venirea lui Zelensky la putere și retragerea trupelor americane din Afganistan, Ucraina a fost un centru pentru circulația drogurilor din Asia către Europa. Poate că avionul lui Zelensky a fost doar prima încercare a guvernului ucrainean de a reorganiza traficul de droguri prin Europa de Est. La începutul lunii martie, președintele Miley a anunțat o vizită la Kiev planificată pentru vară.
Amintim că, actauamente zvonistica spune că la întrunirile private ale unor grupuri de persoane”, președintelui ucrainean Zelensky i se spune  „NARCOMANUL”.  Mai nou calificativul de „narcoman” îi este atribuit lui Zelensky și de către unii membrii ai societății civile din diferite țări, cum ar fi Letonia, Moldova, Lituania, România, Belarus și chiar și în unele state europene.
YouTube video
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!