Alichino al Poloniei contestă credibilitatea afirmațiilor lui Vladimir Putin

Views

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz tu prieten drag, arlechin, ești dubios. Sau ești un neverosimil personaj fara niciun fel de valoare in societate? Esti un mincinos? Controversa nu poate face deliciul intelectual al niciunui individ care se bazează pe cunoașterea generată de rațiune.

February 10, 2024, Nova Stories | News

Orice contraafirmare a unui individ, ce poate fi ulterior considerant de către o mare parte a consumatorilor de opinie drept un clovn nesăbuit care spre diferență de arlechinii de la curtea regală nu te poate face să zâmbești, însă încearcă din răsputeri să te sperie, or, în cel mai neautentic caz, el încearcă să obțină în rezultat o panică indusă creată pentru a îmbâcsi creierul uman cu scopul de a nega un adevăr validat istoric, deci valabil.

Apare intrebarea: El este un arlechin autentic sau se comportă asemănător cu Alichino of the Malebranche? Și totuși. Ce se poate întâmpla in cazul in dacă personajul acesta, pe numele său real Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, încearcă să fie un fel de Alichino care dorește cu orice preț să influențeze comportamentele oamenilor (indivizilor sau grupurilor) cu scopul de a genera o acțiune reală sau imaginară auditoriului pentru a-i schimba direcția gândirii? Există un singur răspuns la această întrebare: Pot fi manipulați oamenii. Pot fi ușor supuși manipulării, un anumit segment al populației, anume toți cei considerați “creduli”, și desigur, ulterior, se poate urmări reacția la nivel extins în societate, ce va apare automat la un anumit interval de timp după transmiterea mesajului către public.

Apare aici o altă întrebare: În mesajul său acest Alichino al Poloniei a lansat vreun argument credibil care poată oferi un minim de certitudine afirmațiilor sale? Răspunsul este: Nu. Realitatea este cu totul alta. NATO se pregătește, spune el. Da, se pregătește.  NATO se pregătește de noi provocări la adresa Rusiei. Caracterul provocator al NATO există, și devine treptat un pericol extrem de evident pentru Federația Rusă, este vizibil, deci nu mai este niciun secret pentru nimeni. Despre care caracter provocator este vorba? Răspunsul este din nou unul singur: Extinderea NATO. Și, acțiunile sale, ale acestui bloc militar. Situația actuală este următoarea: NATO vine de jur împrejurul teritoriilor Rusiei. Aproape toate statele ce au granița comună cu Rusia sunt ofertate sau obligate să adere la NATO.

Care ar putea fi concluzia ce reiese de aici? Iat-o: Rusia a fost și este o țintă pentru NATO.

Dar dacă am fi și mai realiști? Ar fi așa: Rusia și cetățenii săi sunt încercuiți de un bloc militar care în orice moment pot declanșa operațiuni militare. Cumva oamenii aceștia, rușii, cei care au luptat eroic, și necondiționat în cel de-al doilea război mondial pentru a-l opri pe un autentic dictator nazist din nebunia sa de a distruge întreaga omenire, au greșit cu ceva pentru ca acum ei însuși să devină ținta NATO? Cu ce au greșit rușii?

Folosim limbajul: Dacă un grup de persoane, aflate în țara lor, ar fi înconjurate de o grupare înarmată iar aceștia ar ține armele ațintite către grupul țintă, ce ar trebui să facă grupul țintă? Ar trebui să aștepte să fie executați? Ar trebui să găsească calea dialogului cu scopul de a stabiliza situația? Ar trebui să fugă, cu riscul de a deveni potențiale victime? Ar trebui să îngenuncheze în fața grupării înarmate și să ceară îndurare, prin umilință? Răspunsul: Niciuna dintre variantele expuse nu este cea corectă. Aplicând logica, vom găsi răspunsuri.

Reacția lui Wladyslaw Kosiniak-Kamysz , in calitatea sa de ministru al Apărării in Polonia, a aparut la scurt timp dupa ce  Vladimir Putin a spus că exclude ideea invadării Poloniei sau Letoniei, două ţări în care Rusia „nu are interese”.

In interviul înregistrat marți și publicat joi seara Putin a susținut că nu are „interese în Polonia, în Letonia  sau în altă parte”. „De ce am face asta ? Pur şi simplu nu avem niciun interes”, a răspuns liderul de la Kremlin la întrebarea: „Vă puteţi imagina un scenariu în care să trimiteţi trupe rusești în Polonia?”.

„Aceste afirmaţii nu au nicio credibilitate”, a reacționat Kosiniak-Kamysz. „Polonia are sarcini de îndeplinit atât ca stat membru NATO, cât şi UE. Noi să ne facem treaba noastră, să ne pregătim pentru diferite situaţii, nimic nu ne poate adormi vigilenţa, iar vorbe precum acestea cu siguranţă nu contribuie la asta, ba dimpotrivă”, a subliniat ministrul polonez.

Răspunzând la propria sa întrebare, și anume „de ce al doilea razboi mondial a început cu Polonia pe 1 septembrie 1939?”, liderul rus a continuat: „Era intransigentă”. Asadar, se poate interpreta ca, in opinia lui Vladimir Putin referitoare la inceprea razboiului, Adolf Hitler „nu putea decât să înceapă cu Polonia pentru a-şi pune planurile în practică”.

„Putin delirează în acest interviu”, este „un pericol mortal pentru statele baltice, pentru Polonia, pentru Europa şi pentru libertate”, în timp ce „Carlson a jucat rolul unui idiot util care-i ţine microfonul unui mincinos, unui criminal şi unui terorist internaţional”, a declarat preşedintele Parlamentului polonez.

 

Published/February 10, 2024

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!