Supoziție: AUR va putea face ROMÂNIA MARE iar UNGARIA poate lua TRANSCARPATICA

Views

AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) va putea face România Mare iar Ungaria poate lua Transcarpatica. Este ipoteza lansată astăzi, 29 ianuarie, în timpul dezbaterilor de la un post de televiziune. (TC: 04:50 – 05:36)

January 29, 2024, Nova Stories | News

O teză mai veche a puterii politice de la București privind teritoriile Basarabiei și cele ale Bucovinei de Nord, care a luat amploare mai ales după schimbările post-decembrie 1989, și începând cu anii 1990 prin voci precum cea a poetului moldovean Adrian Păunescu sau a unor politicieni ultranaționaliști de genul lui Corneliu Vadim Tudor sau Gheorghe Funar, este din nou un subiect disputat pe scena politică românească.

România Mare este acum susținută de AUR, cei ce se declară a fi adepții unui nou val de conservatorism ce pare să i-a amploare intr-o țară in care clasa politică plămădită in ultimii 30 de ani s-a transformat acum într-o autentică bufonadă.  AUR a profitat de circul oferit de toți acești bufoni azvârliți la vârful puterii și a reușit să își ridice scorul electoral.

YouTube video

Published/January 29, 2024, Nova Stories | News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!