Statul de drept controlat de Băsescu și manipulat de Koveși, Coldea și camarila a fost denunțat de Adrian Mititelu

București, 4 Jun —  Șeful Craiova FC 1948 Adrian Mititelu a făcut declarații incendiare despre mafia aflată la putere din România, un fel de aparat opresiv reorganizat sub controlul actualui pensionar Traian Băsescu. Statul de drept controlat de Băsescu și manipulat de Koveși, Coldea și camarila a fost denunțat de Adrian Mititelu care crede că acum este momentul când trebuie să fie făcute schimbări majore în sistemul de drept.

June 4, 2024, Nova Stories | News

Direcția Națională Anticorupție (DNA) condusă de Laura Codruța Koveși, care ulterior a fost “parașutată” la Parchetul European, o instituție nou inființată in 2017 – o piesă importantă a “statului de drept” descrisă de Adrian Mititelu.

Serviciul Român de Informații (SRI) și brigăzile generalului Coldea, care acum este cercetat pentru trafic de influență – o altă piesă importantă a așa-numitului „stat paralel” care s-ar fi instalat confortabil la butoanele statului român în momentul in care fostul fostul angajat al marinei Traian Băsescu a fost trimis la Palatul Cotroceni.

Adrian Mititelu a fost audiat ieri 3 iunie la DNA în dosarul în care Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă sunt cercetați pentru trafic de influență. La ieșire, finanțatorul FC U Craiova a oferit declarații, notează Orange Sport.

Andrian Mititelu: «Am prezentat la DNA dovezi care arata activitatea infracțională și arată abuzurile care s-au petrecut în cazul meu și cum s-au cumpărat niște senținte» 

Adrian Mititelu a continuat: „Avocatul Trăilă a fost intermediarul, a fost camuflajul să zic așa. Eu știu că Federația a plătit mai multe contracte care însumează în jur de 8 si 12 milioane de euro. Eu știu că am câștigat la fond și la Curtea de Apel s-au dat niște decizii absurde care au întors lucrurile la 180 de grade”.

Combinatorul Florian Coldea de la SRI era „tătucul”  care umbla la butoanele puterii “statului de drept”, cel înscăunat în 2005 prim-adjunct al Serviciului Român de Informații în perioada când România era condusă de Traian Băsescu.

Pe măsură ce noi denunţuri apar la DNA, care vizează reţeaua Coldea-Dumbravă, ies la iveală tot mai multe detalii despre cum funcţiona aceasta, informează și Antena 3.

0
Ar trebui să anchetați Koveși, Coldea și Băsescu pentru folosirea statului de drept în coordonarea și dezvoltarea statului mafiot?x

Statul de drept este de fapt statul mafiot menționat chiar de actualul autodeclarat pensionar Băsescu?

YouTube video

June 4, 2024, Opinii, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X