Iranul testează sistemele de apărare aeriană ale Israelului

Views

Nova Stories, 14 apr — Armata israeliană susține că a „dejucat” atacul fără precedent al Iranului cu drone și rachete asupra statului evreu. Oficialii israelieni au spus că au interceptat „cea ma mare majoritate” dintre cele aproximativ 300 de drone și rachete lansate de Iran, majoritatea înainte ca acestea să intre în spațiul aerian israelian, a raportat canalul CRUX.

April 14, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

Analiştii au spus că atacul coordonat în mai multe faze de Iran, a fost o încercare de a copleşi şi de a deruta apărarea aeriană israeliană. Un atac al dronelor și rachetelor balistice iraniene reprezintă cea mai recentă provocare pentru faimosul sistem de apărare aeriană al Israelului.

Sistemul a lucrat ore suplimentare pentru a face față atacurilor de-a lungul războiului de șase luni care se desfășoară împotriva Hamas. Cu toate acestea, primele semne sugerează că sistemele de apărare aeriană ale Israelului au trecut cel mai mare test de până acum, respingând un atac fără precedent din Iran.

April 14, 2024, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!