Secretele celor două SECTE BOR-MISA. Cine sunt Daniel Patriarhul și Grig Bivolaru (prima parte)

Views

Ciubotea și Bivolaru. Deși au fost demascați de nenumărate ori, aceștia sunt exponenții a două secte care există și în prezent. Prima este BOR-ul lui Daniel Patriarhul, iar a doua este MISA lui Gregorian Bivolaru.

November 22, 2023, Nova Stories | News

YouTube video

Chiar dacă nu au coalizat pentru a face un fel de Alianță Creștin Ordodoxă de Integrare în Absolut cei doi capi și-au organizat de-a lungul vremurilor cele două secte, exact după modelul mafiei.

BOR-MISA au avut o arie de acoperire extinsă. Retrocedări de terenuri și imobile, spălare de bani, fonduri primite cu sprijinul Guvernelor, afaceri de sute de miliarde de euro, legături cu lumea politică, trafic de ființe unane, prostituție, orgii in grup, droguri, fundații de binefacere, propagandă și multe alte domenii ce pot fi enumerate.

YouTube video
Lui Dan Ilie Ciobotea alias Daniel Patriarhul BOR i-a fost ridicată masca încă din 2015, atunci când jurnaliștii de la ADEVĂRUL au publicat file din trecutul acestui personaj extrem de dubios încoronat Patriarh.
Marele Alb (chiar dacă e mai smolit la piele!) sau Daniel Patriarhul BOR  așa cum l-au rebotezat pe Dan Ilie Ciobotea echipa de investigații de la RECORDER este cel care a reușit să mărească avuția BOR de optzeci de ori (x 80) din 2007 până în prezent.
YouTube video
Marele Alb Daniel Ciubotea (de fapt smolit la piele!) este fost ofițer al Securității comuniste, trimis la studii în Franța și Germania din 1976 până in 1980 – le-a spus jurnaliștilor chiar fratele său. Nașul său de călugărie este renumitul Cleopa.
„La moartea părinţilor noştri, Patriarhul a falsificat actele şi a donat pământul şi casa mea Bisericii Ortodoxe. Eu, nevasta mea şi copilaşii mei am fost aruncaţi în stradă”, susţine Gheorghe Ciobotea, fratele lui Daniel Ciubotea.

Încă nu au apărut informații care să lămurească dacă în trecut Daniel Patriarhul a fost și el integrat spiritual în Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, condusă de bunul său prieten din tinerețe Gregorian Bivolaru.

Cu toate acestea există fotografii și nu doar, care să dovedească prietenia dintre Daniel și maestrul sexului cu minore Gregorian Bivolaru.

Published/November 23, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!