„Sunt declarat câștigător în toate cele 5 sondaje” – i-a răspuns președintele Biden unui reporter american

Views

Joe Biden nu pare a fi deloc deranjat de show-urile publice făcute de Trump la întâlnirile electorale organizate în statele americane. Mai mult decât atât, Joe Biden s-a adresat către un reporter american asigurându-l că victoria în aceste alegeri pentru Casa Albă va fi de partea sa. 

March 13, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

“Este o amenințare la adresa democrației. Guvernul este înarmat. A înarmat FBI. A înarmat Departamentul de Justiție al Statelor Unite (DOJ) “, a spus Trump despre principalul său rival, președintele Joe Biden, care a făcut campanie în Atlanta, în apropiere, ceea ce semnifică rolul critic pe care statul îl va juca la alegerile generale din noiembrie.

Reacția lui Trump nu a întârziat să apară, iar la 3 zile distanță, câștigătorul curselor pentru nominalizarea din partea republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, a revenit în Georgia, statul în care se confruntă cu acuzații penale pentru subminarea alegerilor prezidențiale din SUA din 2020, căutând să câștige câmpul de luptă din Georgia, ca o piatră de temelie pentru a reveni la președinție.

Potrivit cifrelor celor cinci sondaje recent efectuate, președintele in funcție, Joe Biden este favorit in câștigarea alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii ce vor avea loc in data de 5 noiembrie 2024.

„Cinci, cinci la rând”, a accentuat președintele american, referindu-se la sondajele care îl declară învingător în fața adversarului său republican.

Cursa electorală din acest an va fi una extrem de fierbinte in SUA, și atât actualul cât și fostul președinte au șanse aproape egale de a ieși câștigători.

Acum, ecuația de gradul 2 în mulțimea numerelor complexe are multiple rezolvări în special după ce președintele rus Vladimir Putin, intr-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, ce a avut loc la Moscova la foarte scurt timp după discuția televizată a dintre Putin și Tucker Carlson, a dat un răspuns considerant de unii politologi occidentali drept „unul uimitor” iar de alții „fascinant”.

Șeful de la Kremlin a răspuns la întrebarea lui Zarubin despre cine este mai favorabil pentru Rusia — Biden sau Trump.

„Biden.  Este o persoană mai experimentată, este previzibil, este un politician al vechii formații. Dar noi vom lucra cu orice lider din SUA, in care poporul american are incredere”,  a spus președintele Putin.

YouTube video

Chiar dacă Joe Biden este preferatul președintelui Putin, după cum chiar el a spus, referitor la persoana Joe Biden, președintele rus a opinat:

„Ascultă, când m-am întâlnit cu Biden în Elveția, a fost, adevărat, câțiva ani în urmă, trei ani, dar și atunci deja spuneau că este incompetent. Nimic de genul acesta eu nu am văzut. (…) Dar nu la asta trebuie sa privim. Trebuie să urmărim poziția politică. Consider că poziția actualei administrații este extrem de nocivă și eronată. Și i-am spus la vremea respectivă președintelui Biden despre asta”.

Published/March 13, 2024, Nova Stories | News

5 13 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!