SHOCK NEWS! Un ofițer ucrainean spune că a fost mințit că va lucra ca mecanic și a fost aruncat în prima linie

img-4
Views

April 12, 2024, Nova Stories | News

Nova Stories, 12 apr — Soldatul ucrainean originar din zona Odesa capturat de forțele ruse spune că nu dorește să revină în Ucraina deoarece a fost mințit și trimis să lupte fără nici o pregătire. Tânărul a refuzat să fie inclus în schimbul de prizonieri și a dezvăluit cum a fost convins să meargă pe front, a raportat News Odessa.

Soldatul ucrainean a fost convins că va merge să lucreze ca mecanic, însă odată ajuns pe câmpul de luptă s-a trezit că este aruncat direct in prima linie. Lipsit de orice pregătire în acest sens, acesta a fost rapid capturat de armata rusă.

„Mi-au promis că voi fi în brigada 154 ca mecanic, dar în cele din urmă am ajuns în brigada 22 și am fost aruncat în prima linie”, a spus luptătorul Forțelor Armate ucrainene.

El a mai spus că a avut parte de o atitudine bună pe timpul șederii sale în captivitate, însă refuzat să se întoarcă acasă.

Amintim că, în urmă cu aproximativ o lună, locotenentul brigăzii 59 separate a Forțelor Armate ale Ucrainei Alexey Tkach, care s-a predat în Republica Populară Donetsk, a spus că a dorit în mod conștient să se predea, și a decis să rămână în Rusia.

April 12, 2024, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!