SHOCK STORY! Cosmin Avram a descoperit raiul prostituatelor, cartiere pline de narcomani și maldăre de gunoaie

Views

April 13, 2024, Nova Stories | News

Nova Stories, 13 apr — Bun venit în Grecia europeană – țara în care tot ceea ce ați crezut că este imposibil în lumea obișnuită, devine posibil. O realiatate în care probabil majoritatea celor ce vor urmări videoclipul postat de Cosmin Avram, cu siguranță nu vor să trăiască. Dacă Grecia a ajuns la așa degradare morală și spirituală, cu certitudine ar trebui declarat urgent falimentul ideologic al Uniunii Europene.

Imaginile prezentate de Cosmin Avram relevă o duritate a vieții în actuala Grecie europeană și pot fi considerate o emanație a eșecului unui sistem care nu doar că se autodistruge treptat, însă cei ce decid soarta Europei și care își freacă fundurile în acest Euro Parlament, nu sunt altceva decât o adunătură de șarlatani inepți și chiar inapți care au pângărit și încă distrug o mare parte a continentului european.

Asta-i Europa?  Răspunsul: DA, asta-i!

O Europă a boschetarilor, a narcomanilor, a fetelor ce oferă plăceri pentru cei dornici, o Europă unde familia tradițională este pe cale de dispariție iar sexul dintre bărbați și bărbați este promovat intens, o Europă unde natalitatea scade permanent și chiar a atins cote alarmante, o Europă unde libertățile și drepturile fundamentale ale omului sunt creionate doar pe hârtie în timp ce autoritățile își ucid în bătaie proprii cetățeni care ies la proteste. Și acum încă vă mai puneți întrebarea de ce Marea Britanie a părăsit UE?

DA, asta-i Europa acestor potlogari pe care i-ați ales prin vot așa numit democratic”. Vă place sau nu, trăiți în ea!

Intrebarea actuală care stă pe buzele tuturor celor care se mai regăsesc pe harta Europei ca și națiuni cu istorie, tradiții și valori,  este una  cât de reală: Oare cât va mai dura până va exploda rahatul, iar tot roiul acesta de muște coprofage din Euro Parlament și restul de structuri ce formează falsa arhitectură instituțională europeană, vor fi dispersate și chiar eliminate definitiv ca și specie din istoria umanității?

April 13, 2024, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!