SUA și Occidentul sunt obsedați de ideea neființei, a nimicului -”Das Nichts nichtet”

Views

Are sau nu Vladimir Putin dreptate? Cum poți nega un adevăr validat istoric, deci valabil? – întrebarea la care Occidentul și SUA probabil se tem se găsească răspunsuri. Pentru ei singura formă de revoltă împotriva nimicului este ”existența”. Și da, desigur, observăm aici Angst-ul americano-occidental ce relevă această teamă a inexistenței.

February 12, 2024, Nova Stories | News

Vladimir Putin vorbește despre adevărul istoric. Și da, Vladimir Putin argumentează. Vladimir Putin vorbește despre SUA, Occident și despre NATO. Vorbește despre cum s-a ajuns in situația actuală in Ucraina, vorbește despre trecut, prezent și despre parți recente ale trecutului ucrainenilor. Vorbește despre o politică a minciunilor oferite de Occident și SUA, despre acorduri semnate și nerespecate. Și da, Vladimir Putin are drepate.

Și cel mai important, Putin probabil cunoaște că adevărul constituie ”l’échafaudage du philosophy” la Berdiaev. „Trebuie să ne închinăm dinaintea Adevărului, nu a Ființei”.

„Cine spune Adevăr spune Viaţă, existenţă a Existentului. Numai Existentul există. Fiinţa nu reprezintă decât dimensiunea rigidă, învârtoşată a vieţii, viaţa proiectată în obiectivitate”.

YouTube video

Published/February 12, 2024

0 Comments

No Comment.

De ce sunt obsedați de ideea neființei, a nimicului -”Das Nichts nichtet”