Putin a cântat imnul Rusiei la evenimentul care marchează a zecea aniversare de la anexarea Crimeei

Views

Moscova, 18 martie — Președintele Vladimir Putin i-a felicitat pe ruși pentru aniversarea reunificării Crimeei cu Rusia în cadrul unui concert festiv dedicat celei de-a zecea aniversări a acestui eveniment. Evenimentul a avut loc în seara zilei de 18 martie în Piața Roșie din Moscova, informează IZVESTIA.

March 18, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

Putin a numit Crimeea un portavion de nescufundat
Președintele Putin a urcat pe scenă în mijlocul unui concert fiind susținut de uralele a mii de oameni. „Dragi prieteni, îi salut pe toți din suflet. Vă salut și vă felicit cu sărbătoarea, pentru reunificarea Crimeei și Sevastopolului cu Rusia”, a spus Putin.

Potrivit șefului statului, Crimeea nu este doar un teritoriu important din punct de vedere strategic. Aceasta este istorie, mândrie și, mai presus de toate, oameni – Sevastopol și locuitorii Crimeei. El a numit Crimeea un portavion de nescufundat care s-a întors în portul natal.

„Crimea și locuitorii din Sevastopol nu s-au despărțit niciodată de Rusia, asta le-a permis să se întoarcă la familia lor”, a subliniat președintele.

Putin despre calea ferată prin Donbass și Novorossiya până la Sevastopol

În timpul discursului său, Putin a împărtășit vestea despre calea ferată de la Rostov-pe-Don către Donețk, Mariupol și Berdiansk care a fost restaurată.

„În curând trenurile vor merge direct la Sevastopol. Și acesta va fi un alt drum alternativ la Podul Crimeei”, a spus el.

În același timp, vorbind despre noile regiuni, Putin a remarcat că drumul Donbassului și Novorossiei s-a dovedit a fi mai tragic decât cel al Crimeei, dar „acum toate sunt împreună”.

„Așa împreună, vom merge mai departe”, a conchis președintele.

Putin i-a invitat și pe ceilalți candidați

Putin a spus că i-a invitat pe rivalii săi Nikolai Kharitonov (KPRF), Vladislav Davankov (Oameni noi) și Leonid Slutsky (LDPR) să vină împreună și să cânte la un concert în Piața Roșie, menționând că acest lucru a fost o surpriză pentru ei.

„Avem abordări diferite pentru atingerea obiectivelor naționale, dar avem o singură Patrie”, a spus Putin.

YouTube video

Published/March 18, 2024, Nova Stories | News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!