Festivalul Mondial al Tineretului – 180 de țări reunite la Soci

Sâmbătă, 2 martie, la Soci a avut loc ceremonia de deschidere a Festivalului Mondial al Tineretului. Forumul va reuni reprezentanți ai tinerilor din diverse industrii – afaceri, caritate, cultură, educație, sport.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video

March 5, 2024, Nova Stories | News

Președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat încrederea că participanții la Festivalul Mondial al Tineretului se vor încărca cu emoții pozitive.

Șeful statului a remarcat importanța interacțiunii interetnice și experiența Rusiei în această problemă. „Sunt sigur că la festival veți primi o încărcătură colosală de emoții pozitive și vă veți întoarce acasă cu dragoste pentru Rusia”, a spus Putin.

El a mai adăugat că în Rusia ei cred în generația tânără și creează oportunități pentru tineri.  „Și, desigur, suntem întotdeauna deschiși la dialog”, a spus Putin.

În cadrul Festivalului Mondial al Tineretului, vor avea loc masterclass-uri, expoziții, prelegeri, concerte, festivaluri și vor vorbi experți din diverse domenii.

După cum a remarcat șeful statului, el nu are nicio îndoială că o atmosferă de încredere și prietenoasă va domni in zilele festivalului.

“Mai mult, toate acestea se întâmplă primăvara, în zilele de primăvară. Și în culturile lumii ele simbolizează nu numai trezirea naturii, ci și noi speranțe, reînnoire, cele mai strălucitoare vise, încredere în succes și viitor. Și, bineînțeles, îndrăgostiți”, a adăugat președintele.

Festivalul Mondial al Tineretului are loc în perioada 1-7 martie pe teritoriul federal Sirius prin decret al președintelui rus Vladimir Putin. Organizatorul festivalului este Rosmolodezh.

YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video
YouTube video

 

Published/March 5, 2024

 

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X