FIAT 500 Ferrari Edition. Pare o nebunie, dar este adevărat – testul de rezistență de la SOCI

Views

Dacă nu ați experimentat încă emoția de a conduce un Fiat 500 Ferrari Edition, ați ratat câteva momente unice. Creația italiană a fost testată pe ciruitul auto din Soci, Rusia, și a demonstrat caracteristici care îi pot impresiona până și pe organizatorii F1.

Motorul 1.4 turbo primește 180 CP și o cutie de viteze cu palete cu șase trepte pe care o cunoaștem de la F1. Atinge 100 km/h în mai puțin de 7 secunde. Suspensia a fost ajustată și un nou set de frâne Brembo ar trebui să poată face față mai bine puterii crescute.

Schimbați treptele cu padelele sportive de pe volan, care sunt conectate la o transmisie semi-automată. Abarth a modificat frânele și șasiul Tributo Ferrari. Acesta nu este singurul lucru, mașina se remarcă și prin jante de 17 inchi inspirate de roțile Ferrari, două țevi de eșapament duble, piese din carbon și scaune cupe. 

Viteza maximă este de 225 km/h, însă bordul arată 240 km/h care cu încă câteva mici modificări pot fi depășiți, dar desigur producătorul nu recomandă asta.

August 15, 2023

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!