Mare ghinion pentru Zelenski la Sofia – un politician bulgar i-a strigat ANATEMA, un blestem pe viață preoțesc

Views

Experiență neplăcută pentru președintele ucrainean Zelenski. În timpul vizitei de la Sofia, un politician bulgar îmbrăcat în preot și înarmat cu o cruce i-a strigat un blestem preoțesc pe viață. Acesta a ieșit în fața coloanei oficiale chiar în timpul deplasării acesteia pe unul dintre bulevardele capitalei Sofia.

July 7, 2023, Nova Stories | News

Politicianul bulgar s-a înarmat cu un Crucifix

img-4

La Sofia, politicianul s-a îmbrăcat în haine de „preot” și a ieșit înarmat cu un crucifix în mână înaintea coloanei oficiale a președintelui ucrainean ce se afla în mers pe unul dintre bulevardele capitalei Sofia.

Atanas Stefanov i-a strigat „anatema” președintelui Zelensky și, de asemenea, a exclamat: „Ucraina fascistă, sataniști occidentali”. 

Videoclipul bărbatului care, cu sutană și cruce în mână, încearcă să-l anatemizeze pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski în timpul vizitei sale de ieri la Sofia, a devenit viral pe rețelele de socializare, cu extrem de multe vizualizări.

Stefanov a vrut să sară și asupra lui Kirill Petkov

Stefanov a fost cel care a încercat în iunie să-i atace pe Nikolay Denkov și Kiril Petkov în fața președinției, când al doilea mandat a fost înmânat formațiunii politice „Continuăm schimbarea”. 

Stefanov a fost lider de listă în districtul 25 al capitalei din partea partidului partidul MIR. Un alt eveniment mai puțin obișnuit în care a fost implicat Stefanov este acela când a reușit să arunce steagul Ucrainei din biroul primarului capitalei Yordanka Fandakova pe 8 martie, anul curent. Stefanov a mers în biroul  primarului și sub pretextul că îi dăruiește flori, a ieșit ulterior pe terasă și a aruncat steagul galben-albastru ce era arborat. 

Semnificația blestemului preoțesc rostit lui Zelenski

Pentru cei care nu cunosc semnificația, trebuie de precizat că aspectul cu privire la anatemă este evidențiat și în finalul unui text de anatemizare a unui eretic, din Pravila Bisericească: “Sufletul lui diavolul sa-l ia, cu care s-a imprietenit si caruia i-a slujit, ca sa-l duca in focul cel vesnic […] Acolo sa se chinuiasca in veacul veacului, potrivit cu faptele sale, afara de cazul ca se va dezmetici inainte de moarte, scaldandu-se si curatindu-se de lacrimile amarei pocainte, ceea ce si noi dorim s-o faca cat mai curand, caci acesta este scopul pentru care si Dumnezeu ii lungeste viata, ca el sa inteleaga si sa se pocaiasca.

Amintim că Zelensky a efectuat o vizită oficială la Sofia, capitala Bulgariei, unde a purtat discuții cu premierul bulgar Nikolai Denkov, s-a întâlnit cu președintele Rumen Radev, membri ai guvernului, parlamentari, politicieni și jurnaliști. În timpul vizitei, a fost semnată o Declarație comună privind integrarea euro-atlantică a Ucrainei.

Published/July 7, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!