Zone aproape nepopulate din Taiga păstrează elemente dintr-un trecut glorios care parcă ar vrea să renască. Volkov exploreză locuri uitate din Rusia și fosta URSS

Views

Unul dintre vloggerii cunoscuți din Rusia, Serghei Volkov a ajuns de această dată intr-o altă realitate, o altă lume sau mai precis acolo unde nu mai există lume, pentru că toți au plecat – și au lăsat în urma lor toate amintirile trecutului care încă formează prezentul. Zone aproape nepopulate din Taiga păstrează elemente dintr-un trecut glorios care parcă ar vrea să renască.

În vlogul „Pământ pe moarte – ultimii locuitori ai satelor abandonate din îndepărtarea regiune Taiga, Tver”, Volkov prezintă locuri deosebit de îndepărtate ale Rusiei, despre a căror existență puțini oameni amintesc și o cunosc. Odată mari orașe, fermele colective și bisericile dispar pe nesimțite de pe hărțile țării Rusiei de astăzi.

„Mii de așezări cu toată infrastructura se transformă într-o pădure continuă. Astăzi voi pleca într-o călătorie mare prin regiunea Tver, către un adevărat pământ pe moarte”, spune Serghei Volkov. „Vă voi arăta cum trăiesc ultimii locuitori ai satelor abandonate în îndepărtarea Taiga. Voi vizita un oraș fantomă unde electricitatea este încă conectată în apartamente abandonate. Voi vizita multe sate sti sate pe cale de disparitie din regiunea Tver. Acolo s-au putut vedea case cu un mod de viață complet conservat. Mașini vechi și diverse utilaje de la ferma colectivă. Și cel mai important, am reușit să comunic cu ultimii locuitori ai satelor. Stați pe loc și bun venit în lumea necunoscutului și a celor uitați.”, a continuat Volkov în descrierea pe canalul său.

YouTube video
August 20, 2023
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!