Sondajul ABC News/Washington Post arată că Trump are un avantaj mai puternic față de Biden

Views

Un nou sondaj ABC News/Washington Post raportează că fostul președinte Donald Trump are un avans de 51% până la 42% față de președintele Joe Biden, informează ABC News.

Gary Langer, cercetător de opinie publică, a subliniat într-o analiză ABC News că ordinea întrebărilor ar putea fi un factor. Sondajul a întrebat mai întâi despre performanța lui Biden și Trump, sentimentul economic și diverse alte probleme, cum ar fi închiderea guvernamentală care se profilează, ajutorul Ucrainei și avortul, înainte de a întreba participanții cu privire la preferințele lor de candidat.

Langer a spus că acest lucru este obișnuit pentru sondaje în această etapă a ciclului electoral, deoarece aceste întrebări sunt mai relevante decât sprijinul candidaților în acest moment.

„Deoarece multe rezultate sunt negative pentru Biden, rezultă că Biden este în urmă cu suportul pentru alegerile din 2024”, a scris Langer.

„Chiar și așa, aceste sentimente sunt reale, au fost în mod constant negative în sondajele recente și marchează în mod clar provocările pe care le are Biden pe viitor.”

YouTube video

September 25, 2023

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!