Cocaină în valoare de 186 milioane de dolari confiscată și descărcată la Miami

Views

Paza de Coastă a SUA a descărcat cocaină în Miami, în valoare estimată la 186 de milioane de dolari, care a fost confiscată în apele internaționale ale Mării Caraibelor și Oceanului Atlantic, notează CBSNEWS.

Doisprezece persoane suspectate de trafic de droguri au fost arestați. Drogurile au fost aduse la țărm în Miami, vineri. Elicopterele și navele Gărzii de Coastă, precum și alte echipaje maritime ale Vămilor și Protecției Frontierelor au luat parte la sechestre și arestări.

„Această muncă în echipă este esențială pentru identificarea, interceptarea și confiscarea navelor implicate în traficul ilicit și este, deasemenea, o dovadă a muncii grele a acestor echipaje”, a spus Lt. Peter Hutchison de la Paza de Coastă.

Garda de Coastă nu a spus cum au fost interceptate drogurile, dar traficanții folosesc uneori nave semi-submersibile cunoscute sub numele de „narco subs” pentru a transporta cocaina în America Centrală și în SUA pentru distribuție.

Cocaina care este abandonată de traficanți ajunge periodic pe țărmurile Floridei. În aprilie, pachete de cocaină în valoare de peste 100.000 de dolari au fost fost aduse de apă pe mai multe plaje din Florida.

La începutul acestui an, aproape 150 de kilograme de cocaină ambalată au fost spălate pe Big Pine Key. În 2019, cărămizi de cocaină au fost descoperite pe două plaje după ce uraganul Dorian a lovit coasta Floridei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!