Dmitri Medvedev: „Teroriștii înțeleg doar răspunsul reciproc la teroare”

Views

Moscova, 23 mar Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev a venit cu un mesaj tranșant aseară in jurul orei 22.30 la scurt timp după atacul terorist ce a avut loc la Crocus City Hall din Moscova. În mesajul său postat în online Medvedev a încercat să sugereze că inclusiv regimul de la Kiev ar putea fi implicat în regizarea și coordonarea acestui atac.

March 23, 2024, Nova Stories | News

„Teroriștii înțeleg doar răspunsul reciproc la teroare. Nicio instanță sau investigație nu va ajuta dacă forța nu este contracarată prin forță, prin moarte — execuții ale teroriștilor și represiuni împotriva familiilor acestora. Dacă se stabilește că aceștia sunt teroriști ai regimului de la Kiev, trebuie să acționăm impotriva lor și  inspiratorilor lor ideologici — altfel este imposibil. Toți aceștia [cei implicați] trebuie găsiți și distruși fără milă. Inclusiv oficialii statului care au comis o asemenea atrocitate. Moarte pentru moarte”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Straniu este faptul că, tot noaptea trecută in jurul miezului nopții, consilierul lui Zelensky, Mihail Podolyak, a ieșit într-o intervenție televizată pentru a garanta că regimul de la Kiev” nu este implicat în atacul terorist ce a avut loc la Moscova. De ce straniu? Straniu pentru că și rușii au o vorbă prin popor: „Cel care se scuză se învinovăţeşte pe sine însuși”, o învățătură morală populară care și la români sună asemănător — „Cine se scuză, se acuză”.

YouTube video

Un atac terorist a avut loc vineri, 22 martie în sala de concerte a centrului Crocus City Hall din nord-vestul Moscovei. Potrivit informațiilor preliminare, publicate noaptea trecută cel puțin trei persoane în camuflaj au deschis focul, iar ulterior au avut loc explozii, după care incendiul a distrus aproape în totalitate etajele superioare ale clădirii. 40 de oameni au fost uciși, peste o sută, inclusiv copii, au fost răniți, a raportat RIA Novosti.

Published/March 23, 2024, Nova Stories | News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!