Dacă ești fan Alfa Romeo nu poți rata un testdrive cu Tonale. Un hibrid plug-in cu o esență sportivă

Views
YouTube video

Tonale Plug-in Hybrid Q4 este un SUV de dimensiuni medii și a doua mașină cu acest tip de caroserie oferită de marca italiană în gama sa.

Admiratorii SUV-ului Alfa Romeo Tonale pot alege deja între motorizările 1.6 diesel/130 CP sau 1.5 mild hybrid benzină cu 130 CP sau varianta de 160 CP cu turbină cu geometrie variabilă. Variantele de motorizare pe benzină sunt asociate cu transmisia automată Alfa Romeo TCT cu două ambreiaje și 7 trepte.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 de cu 275 CP,  se accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde, având o autonomie în modul pur electric de până la 80 km în ciclul urban (peste 60 km în ciclul mixt). Această motorizare va fi disponibilă începând cu finalul anului 2022.

Sunt disponibile nivelurile de echipare – Super, Sprint, Ti și Veloce.

Nivelurile de echipare Super și Sprint de la Alfa Romeo sunt disponibile alături de motorizările mild-hybrid și diesel de 130 CP. Configurația Ti adaugă faruri LED Matrix și aduce un upgrade de putere prin motorizările mild-hybrid de 160 CP și diesel.

Topul gamei este reprezentat de echiparea Veloce, cu sistem de frânare sport cu etriere Brembo, suspensii Alfa Dual Stage Valve (DSV) și planșă inferioară de bord în Alcantara și jante de 19 inchi standard.

Pentru cunoscători este disponibil nivelul de echipare Edizione Speciale ce oferă un pachet bogat de dotări și două versiuni de putere exclusiv pentru motorizarea mild hybrid benzină, de 130 CP sau 160 CP.

Versiunea Edizione Speciale oferă cutie automata cu dublu ambreiaj cu 7 rapoarte, sistem multimedia și navigație cu touchscreen de 10.25” Alfa Connect, scaune în Alcantara, pedalier sport din aluminiu, padele din aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteză, Apple Carplay/Android Auto Wireless, încărcare wireless pentru telefon, hayon cu acționare electrică, senzori de parcare față și spate, faruri Full LED Matrix adaptive, cameră video posterioară pentru parcare cu ghidaj dinamic, jante aliaj 20 inchi Graphite Grey pentru versiunea 130 CP sau jante aliaj 20 inchi Dark Miron pentru 160 CP și sistem de frânare sport cu etriere Brembo.

YouTube video

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!