Maia Sandu a fost intervievată de Yury Dud. Ce a ieșit din gura președintelui pe care internauții o numesc Woody Woodpecker a Moldovei?

Views

Chișinău, 14 may — Celebrul video blogger și jurnalist Yuri Dud a reușit să o intervieveze pe Maia Sandu. Contestată de unii și iubită de alții, dar fiind în același timp un simbol al minorităților sexuale care au o simpatie extremă pentru Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova a răspuns întrebărilor lui Yuri Dud.

May 14, 2024, Nova Stories | News

In trecut Maia Sandu a fost numită de oponenții săi drept Pinocchio a Moldovei, însă mai nou еа a fost din nou rebotezată de internauți în Woody Woodpecker – Ciocănitoarea Woody a Moldovei.

YouTube video

O poveste tensionată a avut loc in anul 2018, atunci când Maia Sandu a fost numită “mincinoasă“. Declarația Directorului Executiv al FMI în Republica Moldova, Anthony De Lannoy, care a scos în vileag minciunile Maiei Sandu a stârnit emoții și reacții amuzante din partea internauților. Aceștia au asociat-o pe Maia Sandu cu celebrul personaj de poveste, Pinocchio. Maia Sandu cu nasul lui Pinocchio sau imagini prin care Pinocchio se solidarizează cu lidera PAS sunt doar câteva din zecile de colaje care au împânzit astăzi rețelele de socializare, notează Telegraph.

In cadrul vizitei sale din SUA Maia Sandu a declarat că s-a întâlnit cu Directorul Executiv Supleant al FMI, Richard Doornbosch împreună cu care au vorbit despre activitatea amorfă a guvernării.

YouTube video

img-11

„La FMI am vorbit despre lipsa oricăror progrese din partea guvernării în procesul de investigare a furtului miliardului și am reiterat necesitatea includerii în program a unei componente de combatere a corupției, după exemplul Ucrainei, unde programul cu FMI include condiții concrete pe acest domeniu”, a declarat Maia Sandu după ce s-a întors din SUA.

Directorul Executiv al FMI în Republica Moldova, Anthony De Lannoy a venit cu o precizare prin care să arate că declarațiile reprezentantului său au fost interpretate eronat, iar mesajul transmis a fost altfel decât s-a vehiculat prin presă.

„Declarațiile atribuite reprezentatului meu sunt denaturate. Mai cu seamă, nu a avut loc nicio discuție despre pretinsul refuz al autorităților Republicii Moldova de a accepta condiționalitatea de anticorupție în cadrul programului de susținere al FMI. Condiționalitate de anticorupție nu a făcut niciodată parte din negocierile între FMI și autoritățile Republicii Moldova.“

Un rezumat detaliat al condiționalității și progreselor înregistrate în procesul de implementare poate fi găsit în documentele legate de program, care sunt disponibile public pe pagina web al FMI (www.imf.org), se spune în declarația Directorului Executiv al FMI în Republica Moldova, Anthony De Lannoy.

Declarațiile lui Anthony De Lannoy pot fi citite în original AICI, iar traduse în limba română AICI.

In 2024 Maia Sandu a devenit din nou ținta internauților care o compară cu celebrul personaj din desenul animat Woody Woodpecker, o ciocănitoare hoțomancă care încerca să-i înșele pe toți “fraierii“ care îi cădeau în plasă după care râdea necontenit de aceștia.

Alții o consideră pe Maia ca fiind un fel de “șarlatancă a Occidentului“  pusă pe post de “marionetă gonflabilă“ în fruntea Moldovei, ca și promotoare a unui “curent occidental“ infectat cu o gândire molipsitoare și de cele mai multe ori contagioasă propagată de personaje politice obscure care nu au nici o treabă cu viața și lumea politică reală, însă dețin puterea politică fără a ști să o exercite. Toți aceștia, sunt doar autentice “hoarde politice“ care pot face doar rău și nu bine omenirii.  Și încă ceva, Maia fiind gonflabilă ea se poate rostogli când de-o parte când de alta între Occident și SUA.

Scuzați expresia, dar pentru o “marionetă gonflabilă“ se presupune că “un șut în cur poate fi un PAS înainte“. Rămâne de văzut cine va executa fantasticul șut în cur fără alte reinterpretări referitoare la anus – Occidentul sau “susținătorii“ actuali din SUA care “mâine deja pot deveni istorie“.

De bine sau de rău este cert că încă nu s-a ajuns la fundul sacului cu travestiți, homosexuali, bisexuali, onaniști frustrați și alte specii protejate de legislația în vigoare, iar “mireasma anală“ a clasei politice occidentale formată din clovni amatori este mai presus de dorința popoarelor care se lasă încă manipulate de acești agarici autointitulați politicieni.

Și în final doar atât: Maia Sandu – Guess Who?

img-12

May 14, 2024, Opinii, Pamflet, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!