Alisher Morgenshtern avertizează despre blocarea noului său clip „Black Russian”

Views

Rapperul Morgenshtern, declarat de autorități ca fiind agent străin în Federația Rusă, a ieșit cu un comentariu pe canalul său Telegram referitor la blocarea videoclipului „Black Russian” și a cerut sprijinul fanilor, a anunțat GAZETA.RU

„Clipul a fost blocat, dar se pare că am reușit să-l recuperăm, slavă Domnului. Dar mii de comentarii au dispărut și au ieșit din toate tendințele. Și nu contează, pentru că sunteți acolo – dragi inimi, avem nevoie de sprijin la un nivel exorbitant! Cred că ne putem descurca, hai să mergem”, a scris Morgenstern pe canalul său de Telegram.

În cel mai recent videoclip al său, „Black Russian”, Morgenstern parodiază imaginile bandiților ruși: videoclipul conține scene ale unui jaf de bancă, confruntări cu criminali și ofițeri de poliție, o nuntă ce s-a transformat într-un autentic ring de luptă și Danya Milokhin, care a apărut în videoclip ca un element criminal.

YouTube video

Videoclipul a fost deja apreciat de jurnalista Ksenia Sobchak, care s-a autointitulat sarcastic fan al rapperului și și-a exprimat părerea că Morgenstern nu ar fi trebuit să-și transforme opera în chanson. „Am urmărit videoclipul tău și, în calitate de fan, am decis să comentez. Poți face mai bine. Ne pare rău, nu mai ai 15. Tatuajele, desigur, nu pot fi spălate, dar nu trebuie să treci la chanson. Există și alte moduri, dragul meu”, a spus Sobchak.

September 13, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!