Colaboratorul Dan Ilie Ciobotea alias Patriarhul Daniel. Prietenia cu maestrul tantric prăduitor de minore Gregorian Bivolaru

Views

Intr-un video publicat pe rețeaua youtube Daniel Patriarhul BOR apare alături de Gregorian Bivolaru, părintele spiritual al Mișcării pentru Integrare Spirituală în Absolut – savuratorul de urină și maestru tantric prăduitor de minore

YouTube video

November 22, 2023, Nova Stories | News

Trecutul din umbră al lui Dan Ilie Ciobotea alias Daniel Patriarhul este dezvăluit încă din 2015 de jurnaliștii de la ADEVĂRUL.
Este fost ofițer al Securității comuniste (spune chiar fratele său), trimis la studii in Franța și Germania din 1976 până in 1980. Nașul său de călugărie este renumitul Cleopa. Incă nu au apărut informații care să lămurească dacă în trecut Daniel Patriarhul a fost și el integrat spiritual în Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, condusă de bunul său prieten din tinerețe Gregorian Bivolaru. Cu toate acestea există fotografii și nu doar, care să dovedească prietenia dintre Daniel și maestrul sexului cu minore Gregorian Bivolaru.
Mai nou se discută și despre livrarea de „fetițe fierbinți” din rândurile MISA. Cu certitudine nu s-a dovedit incă dacă și prietenii din BOR (Biserica Ortodoxă Română) au beneficiat de aceste livrări ale sexului feminin, or cei din BOR au preferat altceva.
Despre povestea tinereții pierdute a celor doi buni prieteni Dan Ilie Ciobotea alias Daniel Patriarhul și Gregorian Bivolaru, aduc noi detalii și echipa redacțională a publicației online In Cuiul Catarii: „Povestea urmăririi, arestării și eliberării acestui abject individ este cunoscută. La fel de cunoscute sunt legăturile sale sus puse, mai ales prin aceea că a furnizat unor prieteni cu  ștaif prospături din rândul adeptelor sale (femei care participau la orgiile MISA). Este de asemenea știută relația sa cu reprezentantul cel mai înalt al BOR, cu care se fotografia și întreținea în tinerețuri.
Published/November 22, 2023
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!