„Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România” – a comentat Victor Ponta, fost premier al României

Views

Victor Ponta, fost prim-ministru al României, a remarcat că există un potențial pericol pentru țară în cazul în care se adeveresc zvonurile că fosta șefă a DNA și actuala șefă a procurorilor europeni va candida la alegerile prezidențiale de anul viitor. Laura Codruța Kovesi apare intr-o creștere de popularitate într-un studiu sociologic realizat de Cult Research.

Laura Kodruța Kovesi a respins de fiecare dată așa numitele „speculații” ce au apărut în presă privind o eventuală candidatură a asa la alegerile prezidențiale din România.

O cercetare sociologică realizată recent de Cult Research o arată pe Kovesi drept preferata românilor la capitolul încredere, conform  Barometrului Civic Geeks for Democracy.

În perioada mai – iunie, Kovesi, care conduce acum  Parchetul European, este personalitatea în care românii au încredere. Cu o medie de 4,5 din 10 Laura Kodruța Kovesi este urmată de un fost perdant al alegerilor prezidențiale din România – Mircea Geoană care este deja renumit pentru momentul de spectacol de circ în care s-a bucurat că ar fi câștigat în seara zilei alegerilor, iar peste noapte a devenit un fel de clovn, aflând că a pierdut alegerile în fața lui Traian Băsescu.  Actual secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană se clasează cu o medie de 4,1 din 10. Următorul este Victor Ponta, fost premier al României care a părăsit funcția după evenimentul tragic de la Clubul Colectiv din București (după un incendiu al groazei în care și-au pierdut viața mulți tineri ce se aflau la concet in interiorul clubului în data de 30 oct. 2015), un politician într-un fel „eșuat”, după cum consideră mai multe voci din spațiul public. Chiar și după o lipsă totală de reacție în a gestiona situația de la Colectiv Victor Ponta este considerat de unii analiști politici și de unii alegători ca un posibil salvator al țării care „se scufundă treptat precum celebrul vas Titanic”.  Ponta urmat în acest top al încrederii de către fostul activist civic și actual „politician scandalagiu” George Simion numit de unii comentatori un fel de „epavă a unei nave din trecut”, care este cotat cu 3,9.

„La cât de sinucigași și tembeli suntem noi, da, o merităm pe doamna Kovesi. După ce că a distrus fiecare politician, care mai avea un pic de coloană vertebrală și creier, după ce că a distrus toate afacerile românești și oameni de afaceri români, după ce că are 1.000 de dosare, dintre care 999 sunt cu achitări, cred că, stăpânii ei, că nu e doamna Kovesi, trebuie să își ducă la bun sfârșit planul, să nu mai rămână nimic din România. Nu mă mai miră nimic. După ce ai votat Băsescu și Iohannis, votezi pe Kovesi, înseamnă că îți meriți soarta”, a comentat Victor Ponta.

Ponta opinează că Laura Codruța Kovesi ar avea eventuale șanse de a câștiga alegerile prezidențiale dacă va fi susținută de Partidul Național Liberal (PNL) și Uniunea Salvați România (USR).

„Însă, alta este problema. Situația economică e mai rea ca niciodată, e mai rea ca atunci când a tăiat Băsescu pensiile și salariile. Acum sincer, crede cineva că doamna Kovesi știe să rezolve problemele economice ale României? Domnul Iohannis s-a implicat într-un mod în care se va implica și doamna Kovesi și anume, a protejat multinaționalele și firmele străine împotriva firmelor românești. Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România, pentru că noi mai mișcăm un pic pe aici, nu știu cum”, a completat  Victor Ponta la un post de televiziune.

July 25, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!