Cillian Murphy REVINE în noua serie Peaky Blinders al lui Steven Knight

Views

Film&TV — După câțiva ani în care Peaky Blinders nu a fost de pe ecrane, criminal drama lui Steven Knight urmează să înceapă filmările iminent, de aceea – și Cillian Murphy se întoarce ca Tommy Shelby. Și se filmează în septembrie. 

March 24, 2024, Nova Stories | News

Pentru cei care au pierdut startul Peaky Blinders, Thomas Michael Shelby este personajul și protagonistul dramei criminale britanice Peaky Blinders. El este interpretat de actorul irlandez Cillian Murphy, care a câștigat două premii pentru film și televiziune irlandeză și două premii naționale de televiziune pentru interpretarea lui Shelby.

YouTube video

Knight a confirmat vestea mult așteptată. Nu numai că filmările la noua serie Peaky Blinders se vor începe foarte, foarte curând, dar avedîrata bombă este alta — Cillian Murphy, care a câștigat un Oscar sângeros în acest an, se întoarce reluând rolul lui Tommy Shelby.

Knight a dezvăluit revenirea lui Murphy chiar de pe covorul roșu la premiera noului său serial BBC This Town. Knight a avut o mulțime de aprecieri referitoare la rolul lui Murphy, câștigător de Oscar, în Oppenheimer.

„A fost atât de meritat”, a spus el despre victorie.

„Vreau să spun că este genial și este o ființă umană grozavă și conduce linia atunci când filmăm și este atât de liniștit și direct. Merită tot ce primește.”

Murphy nu este singurul nume de top din lista Peaky, desigur. Serialul se laudă cu crema talentului britanic, de la Tom Hardy la Anya Taylor-Joy și Stephen Graham.

„Sunt atât de mulți oameni, atât de mulți actori grozavi, cu care suntem deja, într-un fel, în conversație pentru film”, a spus Knight.

În mod frustrant pentru fani, Graham a fost aproape absent în finalul Peaky, dar Knight a confirmat că vrea ca actorul să fie „parte” din film într-o oarecare măsură.

Favorita televiziunii britanice, Vicky McClure, ar putea fi o altă adăugare la distribuția filmului, în ciuda faptului că a fost respinsă pentru seria în sine. Ea a declarat pentru Red Magazine în 2019: „Nu am avut niciodată [un rol în Peaky]. Deși munca este obișnuită, nu întotdeauna merge în felul meu.”

Un alt nume mare, respins anterior pentru un rol Peaky, a fost Tom Holland, care în prezent este Spider-Man în Universul Cinematic Marvel. Într-un video pentru LadBible, Holland a recunoscut că „a dat de fapt o audiție pentru Peaky Blinders”. 

Published/March 24, 2024, Nova Stories | News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!