Pavlicenco vede referendumul pentru aderarea la UE ca fiind un joc periculos

Views

Chișinău, 18 martie — Politicianul proeuropean și unionist Vitalia Pavlicenco consideră că formațiunea politică de guvernământ, care, firește, și-a asumat și cursul european al Moldovei, își asumă acum un referendum, ce ar putea fi extrem de periculos.

„Acum trebuie să fim foarte atenți pentru că diferite informații ne sugerează că pe alocuri chiar și partenerii de dezvoltare impun o abordare mai atentă pentru că un răspuns negativ [la referendum] ar schimba lucrurile. Câteodată dacă forțezi ceea ce vezi că merge destul de bine lasă impresia că există niște interese oculte pe care noi nu le cunoaștem”, a spus fostul deputat in Parlamentul Republicii Moldova în legislatura 2005-2009, Vitalia Pavlicenco.

În cazul in care acest referendum nu va trece, Pavlicenco spune că există și o a doua variantă: „Acest parlament ar putea să mai găsească niște voturi să voteze reunirea cu România”, a completat Pavlicenco.

Published/March 18, 2024, Nova Stories | News

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!