COLUMBIENII trăiesc intens viața de NOAPTE. Un vlogger ne arată cum

Views

Dacă încă nu ai ajuns în paradisul distracției cu siguranță trebuie să călătorești în Columbia cu un singur gând – nicăieri nu-i ca aici. Urmăriți acest vlog și veți vedea ce înseamnă să trăiești viața la superlativ.

YouTube video

Până nu demult, Columbia a fost considerată o țară cu un potențial de risc extrem de ridicat, însă acele vremuri au trecut. În prezent, Columbia e un stat modern, care încearcă cu greu să își ajungă din urmă vecinii cu experiență în domeniul turismului. Oamenii sunt foarte deschiși și intră foarte ușor în contact cu turiștii. Există cartiere bune de locuit, destul de populare printre turiști, însa este esențial să mergi pe jos pentru a descoperi istoria locurilor.

Cât despre distracție, aici „distrează-te” – este ca o lege nescrisă. Sate întregi răsună în ritm de muzică, dansuri nocturne și diverse evenimente festive, sărbători, zile de naștere sau doar petreceri private, unele chiar cu acces gratuit. Totul este aproape neobișnuit pentru cei care vin în Columbia din țări cu trecut și mentalitate de tip comunist sau cu o mentalitate învechită ce ar trebui reconfigurată imediat ce ai ajuns în aceste locuri.

August 14, 2023

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!