„Oamenii se îndepărtează unul de celălalt, drumurile lor diverg” – spune Klava Koka. Videoclipul piesei „Nu cu mine” este intrigant

Views

În ceea ce privește videoclipul, povestea a fost puțin mai dramatică – personajul principal a trebuit să aleagă între dragoste și visul ei. Și această intriga, deși a fost ușor schimbată de dragul intenției artistice, a fost luată și din viața reală. Apropo, o persoană foarte apropiată de Klava a jucat în videoclipul muzical.

March 10, 2024, Nova Stories | News

„De ce ar trebui să invit orice altă femeie pe platoul de filmare când o am pe bunica mea, care este actriță de teatru profesionistă. Eu i-am propus ei, a zburat dintr-un alt oraș și a mers direct pe platou”, a explicat interpretul și a povestit că bunica ei s-a retras de curând, după ce a lucrat pe scenă timp de cincizeci și doi de ani.

Koka a recunoscut că nu i-a fost frică să-și împărtășească sentimentele și experiențele. Dimpotrivă, ea a vrut să-și ajute fanii: „Oamenii se îndepărtează unul de celălalt, drumurile lor diverg. Și în ciuda faptului că au fost conectați printr-un număr mare de momente plăcute, în acest moment se opresc și decid să meargă pe drumul lor. Îmi place foarte mult să scriu cântece lirice și să împărtășesc povești cu ascultătorii prin intermediul lor. Și este deosebit de plăcut și valoros atunci când se regăsesc în ele. Sper cu adevărat că această melodie va ajuta pe cineva să arunce o privire nouă asupra vieții sale.”

Klavdia Vadimovna Vâsokova, cunoscută sub numele de Klava Koka, este o cântăreață, blogger video, compozitoare și prezentatoare TV rusă. După ce a câștigat show-ul de casting „Young Blood” în 2015, casa de discuri Black Star a semnat un contract cu ea. În 2019, a fost nominalizată la premiile Kids’ Choice la categoria „Blogger muzical rus favorit”.

În 2021, a primit premiul MUZ-TV pentru piesa „Crash”, premiul „Cântecul anului”, la „TopHit Awards” Klava a câștigat la trei categorii, a primit „Topical Style Awards” drept „Cel mai elegan cântăreț al anului”.

Klava Koka s-a născut pe 23 iulie 1996 la Ekaterinburg. Ea are doi frați. Când Klava avea 13 ani, familia ei s-a mutat la Moscova. După școală, urma să intre în departamentul de producție la Institutul de Cinematografie Gerasimov (VGIK), cu toate acestea, conform amintirilor ei, a obținut cu un punct mai puțin la examenul de stat unificat pentru admiterea studiilor pe bază bugetară și a intrat la facultatea de servicii publice și management  de la Academia Rusă de Economie Națională și Administrație Publică de pe lângă Președintele Federației Ruse.

După cum spune chiar ea, gândul că vrea să fie artistă i-a venit la vârsta de trei ani, apoi i-a cerut mamei ei să o ia să cânte. A intrat în corul de jazz al Filarmonicii de copii din Sverdlovsk și, în același timp, a studiat pianul la o școală de muzică. În copilărie, a început să cânte în coruri din Rusia și din străinătate. La 8 ani mi-am dat seama că vreau să mă dezvolt în domeniul muzicii și am scris o melodie dedicată bunicii, dar nu a fost publicată niciodată. În 2010, Vâsokova a scris a doua ei melodie, „Cuz I See”, pe care a postat-o ​​online sub pseudonimul Klava Koka. Atunci a decis să devină muzician. Ea consideră că membrii grupului „Ranetki” și Justin Bieber sunt idolii săi.

YouTube video

Published/March 10, 2024, Nova Stories | News

5 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!