Donald Trump promite că va distruge complet deep state-ul care sabotează Statele Unite ale Americii

Views

June 14, 2023, Nova Stories | News

Donald Trump a promis că va distruge complet „the deep state” și va numi un procuror special care să vizeze „întreaga familie criminală Biden” dacă va câștiga alegerile prezidențiale din 2024, la doar câteva ore după ce fostul președinte a pledat nevinovat pentru 37 de acuzații legate de presupusa sa manipulare greșită. a documentelor clasificate.

După ce a fost arestat, Trump s-a adresat susținătorilor de la Trump National Golf Club,  pe 13 iunie 2023,  în Bedminster, New Jersey. Donald Trump a descris acțiunea împotriva sa drept „cel mai rău și odios abuz de putere din istoria țării noastre”.

img-4

În timp ce  Trump l-a menționat pe Biden, susținătorii săi au început să scandeze „închide-l” (făcându-se referire la actualul președinte Joe Biden).

Trump este favoritul Republicanilor la alegerile prezidențiale din 2024, sondajele indicând că are un avantaj solid față de guvernatorul Florida Ron DeSantis, cel mai apropiat rival al său. Remarcile Bedminster sugerează că Trump ar folosi un al doilea mandat de președinte al SUA pentru a-i urmări în mod agresiv pe cei despre care crede că i-au greșit politic sau juridic.

Biden va răspunde în fața justiției americane. Un procuror special va fi descifra corupția care umbrește trecutul și prezentul familiei Biden

În discursul său în fața unor susținători și înconjurat de steaguri americane, Trump a comentat: „Voi numi un adevărat procuror special care să meargă după cel mai corupt președinte din istoria Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și întreaga familie criminală Biden”.

Favoritul Partidului Republican nu a intrat în detalii despre motivul pentru care crede că Bidenii sunt o „familie criminală” și nu a prezentat nicio dovadă care să susțină această declarație.

Afirmațiile lui Trump conform cărora alegerile prezidențiale din 2020 au fost „simulate” împotriva lui au fost respinse în mod repetat în instanță și de experți politici și juridici independenți.

Vocile înflăcărate ale susținătorilor lui Trump: „Închide-l”

Trump a promis că va viza „the deep state”, deși nu a oferit detalii despre cine crede că sunt cei din interiorul deep state. El a spus: Când voi fi reales, și vom fi realeși… Voi șterge total „the deep state”, și știm cine sunt ei, știu exact cine sunt ei.”

Politicianul a concluzionat: „Sunt singurul care poate salva această națiune pentru că tu știi că (ei / explicație – cei din interiorul deep state-ului ) că nu vin după mine, vin după tine și pur și simplu eu le-am blocat calea și nu mă voi mișca niciodată.”

Cu o săptămână în urmă Trump a vorbit despre toxicitatea administrației Biden

Într-un alt discurs fulminant, la un miting electoral organizat în Machester, NH, Donald Trump a vorbit despre eșecul total al administratiei corupte Biden și a opinat că este strict necesară renașterea Americii, și este singurul care poate să realizeze acest obiectiv “Make America Great Again”.

YouTube video
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!