Donald Trump referitor la atacurile asupra statului Israel: „suntem percepuți slabi și ineficienți și cu un președinte cu adevărat slab”

Views

Militanții Hamas s-au infiltrat în orașe israeliene și au lansat rachete, ducând la moartea a cel puțin 250 de persoane în Israel și 232 în Gaza, informează Hindustan Times.

Fostul președinte Donald Trump l-a acuzat pe președintele Joe Biden pentru atacul lansat asupra Israelului de către Hamas. Trump a susținut că violența a izbucnit deoarece Biden este considerat „slab”.

„A fost un atac puternic, cu o mulțime de oameni morți peste tot”, a spus Trump unei audiențe la un miting din Waterloo, Iowa, potrivit The Daily Beast. „Cine ar crede asta? Și singura diferență, cred, este diferența dintre un președinte și un alt președinte.”

În timpul atacului, militanții Hamas s-au infiltrat în orașe israeliene și au lansat rachete, ducând, se pare, la moartea a cel puțin 250 de persoane în Israel și 232 în Gaza. Într-o adresă televizată, premierul israelian Benjamin Netanyahu a numit atacul „ucigaș”.

Trump a spus la miting că, dacă ar fi fost președinte, nu ar fi avut loc o serie de conflicte geopolitice. „Nu au avut acel nivel de agresivitate cu mine”, a spus el. „Nu l-au avut. Asta nu s-ar fi întâmplat niciodată cu mine. Știi ce nu s-ar fi întâmplat? Ucraina nu s-ar fi întâmplat. Taiwan și toate aceste discuții dure cu Taiwan nu s-ar fi întâmplat.”

Trump a adăugat că „atacul israelian a fost făcut pentru că suntem percepuți ca fiind slabi și ineficienți și cu un lider cu adevărat slab”.

YouTube video

October 8, 2023

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!