Compania turcească NUROL Construction and Trading va termina în curând ultimele finisaje la un nou tronson din A3

Views

Un nou tronson de autostradă este pregătit pentru a fi dat în exploatare în România. O companie din Turcia a realizat construcția a 14 km din Autostrada Transilvania A3. Angajații companiei turcești Nurol Construction and Trading  prin Nurol Insaat lucrează acum la ultimele detalii pentru finalizarea celor 13,55 kilometri, reprezentând lotul Nușfalău-Suplacu de Barcău al Autostrăzii A3 Transilvania.

Contractul cu turcii de la Nurol a fost semnat în septembrie 2020. Acesta are o valoare de de 80 de milioane de euro. Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat în februarie 2021 cu termene de 6 luni proiectare și 18 luni execuție. Astfel, termenul oficial de finalizare a fost februarie 2023, însă din diverse motive au existat unele întârzieri, iar CNAIR nu a anunțat oficial dacă a acordat sau nu timp suplimentar constructorului. Pe acest tronson din A3 turcii de la Nurol realizează un nod rutier la Nușfalău, 7 pasaje, 5 poduri și o parcare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!