Ilan Șor a făcut ANUNȚUL MOMENTULUI: Sunt împotriva Uniunii Europene și voi lupta cu Maia Sandu prin REFERENDUM

Views

Ilan Șor a avertizat pe contul său de Facebook că Maia Sandu cu siguranță va suferi un eșec lamentabil la referendumul inițiat chiar de ea, datorită faptului că majoritatea cetățenilor Republicii Moldova înțeleg foarte clar că aderarea la UE îi va costa foarte scump. 

January 29, 2024, Nova Stories | News

„Eu am spus și anterior, referendumul este prima decizie bine gândită a Maiei Sandu. De ce a făcut acest pas? Se înțelege clar și observăm cu toții că europenii refuză să mai pompeze bani în Republica Moldova. Maia Sandu și acoliții săi, într-un mod rușinos, merg cu mâna întinsă prin Europa și cer bani pentru Moldova. Nu le-a oferit nimeni până acum bani pentru pensii, pentru domeniul social, pentru dezvoltarea economiei, însă le-a dat bani pentru o bază militară și armament, și continuă să le mai dea. Sandu înțelege foarte bine că în aceste condiții nu va câștiga alegerile. Iar referendumul a fost inventat anume pentru a-i convinge pe europeni să-i dea bani. Ea va spune că luptă pentru onoarea întregii Uniuni Europene. Referendumul este o bătălie personală între mine și Sandu”, a spus Ilan Șor.

Ilan Șor consideră că imediat după prăbușirea Maiei Sandu la referendum, viața cetățenilor se va îmbunătăți considerabil.

„Eu vă asigur că după înfrângerea Maiei Sandu la referendum, cetățenii Republicii Moldova vor primi un tarif de trei lei pentru gaz și un leu pentru energia electrică, investiții și locuri de muncă”, a completat politicianul.

„Eu nu mă rușinez să spun că sunt împotriva UE și împotriva oricărei integrări în UE. Modelul Uniunii Europene este unul deja expirat. UE costă Moldova prea mult. Și fiecare locuitor al țării noastre trebuie să știe că orice factură primită în sezonul iarnă este plata pentru integrarea în UE.”

YouTube video

Published/January 29, 2024, 21:21

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!