Starul lui Real Madrid, Luka Modric este inculpation într-un proces de corupție din Croația

Views

Vedeta echipei Real Madrid, Luka Modric şi fotbalistul echipei franceze Lyon, Dejan Lovren sunt inculpați din nou în Croaţia într-un proces de corupţie care a zguduit fotbalul din Croația încă din 2017.

Cei doi fotbaliști au fost inculpaţi pentru aceleaşi fapte în 2018, însă acuzaţiile împotriva celor doi croaţi au fost abandonate după numai câteva luni, imediat după ce naţionala Croaţiei a reușit performanța să se claseze pe locul 2 la Cupa Mondială din Rusia.

Este vorba despre marturia lor în timpul procesului fostului patron al clubului Dinamo Zagreb, Zdravko Mamic.

Procesul de coruție se referă la contractele lui Modric și Lovren la echipa croată şi la transferurile celor doi jucători la Tottenham (2008) şi respectiv, la Lyon (2010).

Foto: Luka Modric

NEWS STORYFostul patron al lui Dinamo Zagreb, omul de afaceri Zdravko Mamic, a fugit în Bosnia după ce a fost condamnat în acest proces, primind o pedeapsă privativă de libertate de şase ani şi jumătate de închisoare. Businessman-ul a primit pedeapsa în dosar pentru că ar fi deturnat împreună cu alți complici o sumă de aproximativ 15 milioane de euro. Astfel statul croat ar fi fost prejudiciat cu 1,5 milioane de euro.

Foto: Zdravko Mamic

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!