Scandal politic la Chișinău. Un consilier local a fost bruscat de PAZA PREȘEDINTELUI

Views

Momente rușinoase pentru origanizatorii întrevederii dintre președintele Maia Sandu și agenții economici din raionul Singerei. Consilierul raional Oleg Cernei nu a fost lăsat să intre la discuții, fapt ce a generat un real scandal. 

August 15, 2023, Nova Stories | News

„O rușine. Am umblat din casă în casă ca să voteze oamenii pentru Maia Sandu. Ce faceți voi aici?  Nu vă e rușine? Mă bruscați”, spune Cernei, în timp ce transmitea live discuția.

„Aceasta este o rușine. Eu ca și consilier am acces în orice instituție publică. Ceea ce faceți acum este un abuz. O puneți într-o situație stupidă pe doamna președintă”, i-a spus consilierul raional unuia dintre agenții de pază ai președintei Maia Sandu.

Maia Sandu a apărut într-un moment în care consilierul Oleg Cernei era plin de furie. Președinta Moldovei a intrat în sală cu privirea în jos și cu un zâmbet ironic la adresa consilierului local.

„Doamna președintă, chiar în halul ăsta? Nu mă bruscați. Sunteți sălbatici?”, a strigat Cernei în timp ce președinta a trecut nedumerită pe lângă consilierul catalogat drept scandalagiu de către organizatori.

Amintim că, PAS a dat publicității cu un an în urmă un document oficial întocmit în data de 13 aprilie 2022 privind excluderea lui Oleg Cernei din partid.

În același timp, la vremea respectivă,  Oleg Cernei a anunțat că: “îmi suspend calitatea de membru PAS în baza art.13, p.1, litera a) din statutul Partidului Acțiune și Solidaritate. Motivul este incompatibilitatea calității de membru de partid cu funcția de Coordonator în cadrul unui Proiect Transfrontalier și de dezvoltare locală, finanțat din fondurile Uniunii Europene”, a comunicat Oleg Cernei printr-o postare pe pagina unei rețele de socializare.

August 15, 2023
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!