Paradă militară din Coreea de Nord. Kim Jong Un în prim-plan la prezentarea rachetelor balistice

Views

Parada militară  în cadrul căreia a fost prezentată cea mai recentă tehnologie de drone dezvoltată de nord-coreeni dar și rachetele balistice, a avut loc joi seară, 27 iulie, la Pyongyang.

La evenimentul organizat pentru a marca cea de-a 70-a aniversare a armistițiului Războiului din Coreea au fost prezente delegații din Rusia și China, a informat presa de stat.

Foto: North Korean President Kim Jong Un

Președintele nord-coreean Kim Jong Un a fost gazda evenimentului, însă de această dată nu a ținut un discurs la paradă. Au putut fi observate survoluri ale noilor drone de spionaj și de atac și prezentări ale rachetelor balistice intercontinentale Hwasong-17 și Hwasong-18, a informat vineri agenția oficială de știri Korean Central News Agency.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, și Li Hongzhong, membru al Biroului Politic al Partidului Comunist Chinez, au fost prezenți la parada desfășurată în Piața Kim Il Sung din Pyongyang, care poartă numele  fondatorul națiunii.

YouTube video
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!