Patriarhia Română și PARTENERII POLITICI – două grupări BANDITEȘTI. Cuibul hoției de zeci de MILIOANE DE EURO anual

Views

Petrică Leașcu – este numele celui care a decis să arunce în aer întreg sistemul corupt și metodele de spălare a banilor al celor două grupări banditești de high level, un cuib de borfași, și anume, Patriarhia Română alături de „partenerii” săi politici profund corupți, prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte – aflat in subordinea Guvernului.

November 22, 2023Nova Stories | News

Statul român alocă în fiecare an zeci de milioane de euro către biserici, prin Secretariatul de Stat pentru Culte, iar împărțirea și cheltuirea acestor bani au ridicat mereu suspiciuni de corupție, notează echipa de investigații de la RECORDER. Investigația pe care o publicăm astăzi trece dincolo de suspiciuni și vine cu dovezi concrete despre mita și traficul de influență care leagă politicul de Biserică. Aceste dovezi sunt prezentate chiar de un om din interior, un preot ortodox care a fost martor și părtaș la funcțioarea acestui sistem.

YouTube video

Pe lângă mărturiile sale, preotul Petrică Leașcu face publice imagini filmate cu camera ascunsă în care mai mulți lideri politici și înalți ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române se implică direct și își dau binecuvântarea pentru fraudarea banilor publici.

Published/November 22, 2023

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!