Scandal politic la CHIȘINĂU. Ce spune Oleg Cernei despre BRIGADA DE BODYGUARZI plățiți din banii CONTRIBUABILILOR?

Views

Noi declarații din partea lui Oleg Cernei la scurt timp după scandalul politic de la Chișinău declanșat odată cu momentul în care consilierul local a fost bruscat de agenții de pază ai președintei Maia Sandu. Acesta susține că la Singerei a fost deplastă o brigadă de 12 bodyguarzi, un fel de armată privată care să asigure paza pentru Maia Sandu.

August 16, 2023Nova Stories | News

„Maia Sandu a venit însoțită de 12 bodyguarzi și un microbuz cu opt angajați de la Președinție, doi consilieri, doi asistenți. Erau aproape 20 de persoane care au însoțit-o. Ce treabă avea Doina Gherman să mă condiționeze să închid telefonul și voi avea acces la întrunirea cu doamna Sandu? Au încercat să dreagă busuiocul. Dar toată ședința doamna Gherman mi-a stat în spate și m-a păzit, mi-a fost bodyguard”, notează portalul de știri UNIMEDIA. Oleg Cernei a făcut și alte declarații despre coruperea și forțarea unor primari să adere la formațiunea politică PAS, în cadrul unei conferințe de presă susținută la agenția INFOTAG.

Amintim că, vizita Maiei Sandu la Sîngerei a degenerat într-un imens scandal, după ce Oleg Cernei nu a fost lăsat de paza de corp a șefei statului să intre la o ședință cu „mediul de afaceri”.

„O rușine. Am umblat din casă în casă ca să voteze oamenii pentru Maia Sandu. Ce faceți voi aici?  Nu vă e rușine? Mă bruscați”, a spus cu o zi în urmă Cernei, în timp ce transmitea live discuția.

Ulterior, SPPS a venit cu explicații referitoare la comportamentul agenților ce asigurau paza președintei, menționând că anume Cernei și a fost cel care a devenit agresiv și a ignorat lista participanților la ședința cu Maia Sandu.  Consilierul a calificat comunicatul SPPS ca fiind fals și a cerut instituției să îi ceară scuze publice.

Din filmul publicat pe rețelele sociale, nu se vede nici un fel de agresivitate din partea consilierului Oleg Cernei,  chiar dacă la un anumit moment dat acesta ar fi ridicat tonul vocal, probabil din cauza nervilor. Singurul aspect deranjant pentru cei din securitatea președintei pare să fi fost că Cernei nu se regăsea pe lista participanților și flutura în aer un telefon mobil cu care transmitea live pe rețelele sociale.

YouTube video

YouTube video
August 16, 2023
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!