Politicianul momentului Ilan Șor a anunțat VICTORIA pentru MOLDOVA

Views

MOSCOVA, 21 apr  2024 — Președintele formațiunii politice Partidul Șor care a fost Interzis în Moldova de către actuala putere politică de la Chișinău, a lansat de la Moscova un nou proiect de anvergură – Blocul Politic ”Victoria”.

April 21, 2024, Nova Stories | News

YouTube video

Reuniunea de la Moscova a celor mai puternice forțe de opoziție din  peisajul politic de la Chișinău este deosebit de importantă în contextul viitoarelor alegeri parlamentare și prezidențiale, mai ales că regimul politic condus de Partidul Actiune și Solidaritate aproape că a eliminat practic orice oponenți politici adevărați.

Evenimentul de la Moscova a adus împreună cele mai de succes nume ale unor politicieni ai opoziției precum bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul, președintele Partidului Renaștere Natalia Parasca, deputatul Vasile Bolea, președintele Adunării Populare a Găgăuziei Dimitrii Constantinov, Marina Tauber și președintele Partidului Șansă Alexei Lungu.

Sondajele sociologice arată o prăbușire bruscă a PAS-ului în comparație cu cifrele din urmă cu aproape 4 ani, dar în același timp o creștere ușoară a PSRM-ului, creionându-se astfel o deja sugestivă alianță postelectorală între PAS-ul Maiei Sandu și PSRM-ul lui Igor Dodon, repetându-se scenariul din 2019 când cele două partide au format și atunci împreună o majoritate parlamentară.

Astfel, Blocul Politic ”Victoria” va fi noua forță de opoziție care va încerca să stopeze o foarte posibilă viitoare alianță PAS-PSRM pregătită să preia întreaga arhitectură a puterii de la Chișinău.

April 21, 2024, video/ telegraph.md, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!