Secretele celor două SECTE BOR-MISA. Cine sunt Daniel Patriarhul (BOR) și Grig Bivolaru (MISA)?

Views

Ciubotea și Bivolaru. Deși au fost demascați de nenumărate ori, aceștia sunt exponenții a două secte care există și în prezent. Prima este BOR-ul lui Daniel Patriarhul, iar a doua este MISA lui Gregorian Bivolaru.

YouTube video

Chiar dacă nu au coalizat pentru a face un fel de Alianță Creștin Ordodoxă de Integrare în Absolut cei doi capi și-au organizat de-a lungul vremurilor cele două secte, exact după modelul mafiei. BOR-MISA au avut o arie de acoperire extinsă. Retrocedări de terenuri și imobile, spălare de bani, fonduri primite cu sprijinul Guvernelor, afaceri de sute de miliarde de euro, legături cu lumea politică, trafic de ființe unane, prostituție, orgii in grup, droguri, fundații de binefacere, propagandă și multe alte domenii ce pot fi enumerate.

YouTube video
Lui Dan Ilie Ciobotea alias Daniel Patriarhul BOR i-a fost ridicată masca încă din 2015, atunci când jurnaliștii de la ADEVĂRUL au publicat file din trecutul acestui personaj extrem de dubios incoronat Patriarh. Marele Alb (chiar dacă e mai smolit la piele!) sau Daniel Patriarhul BOR  așa cum l-au rebotezat pe Dan Ilie Ciobotea echipa de investigații de la RECORDER este cel care a reușit să mărească avuția BOR de optzeci de ori (x 80) din 2007 până în prezent.
YouTube video
Este fost ofițer al Securității comuniste (spune chiar fratele său), trimis la studii in Franța și Germania din 1976 până in 1980. Nașul său de călugărie este renumitul Cleopa. Incă nu au apărut informații care să lămurească dacă în trecut Daniel Patriarhul a fost și el integrat spiritual în Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, condusă de bunul său prieten din tinerețe Gregorian Bivolaru. Cu toate acestea există fotografii și nu doar, care să dovedească prietenia dintre Daniel și maestrul sexului cu minore Gregorian Bivolaru.
Jurnaliștii au vorbit și despre livrarea de „fetițe fierbinți” din rândurile MISA. Cu certitudine nu s-a dovedit incă dacă și prietenii din BOR (Biserica Ortodoxă Română) au beneficiat de aceste livrări ale sexului feminin, or cei din BOR au preferat altceva, ca de exemplu, sexul masculin – dintre practicanții și membrii sectei MISA.
La intrunirile MISA din România și din alte state europene se practicau adevărate orgii în grup, sex in grup, practice sado-masochiste și alte practici și ritualuri precum băutul propriei urine.
MISA condusă de Gregorian Bivolaru și partenerii săi dezvoltaseră o intreagă rețea de prostituție și trafic de ființe umane, de multe ori și minori.
In presa vremurilor au apărut informații precum că rețeaua condusă de Gregorian Bivolaru ar fi o afacere de clan in care ar fi implicați oameni politici, oameni de afaceri și interlopi din România și din afara granițelor României, diverse nume cu influență, și deasemenea, ar fi implicate și persoane din MAI și din serviciile de informații.
YouTube video
Despre povestea tinereții pierdute a celor doi buni prieteni Dan Ilie Ciobotea alias Daniel Patriarhul și Gregorian Bivolaru, aduc noi detalii și echipa redacțională a publicației online In Cuiul Catarii: „Povestea urmăririi, arestării și eliberării acestui abject individ este cunoscută. La fel de cunoscute sunt legăturile sale sus puse, mai ales prin aceea că a furnizat unor prieteni cu  ștaif prospături din rândul adeptelor sale (femei care participau la orgiile MISA). Este de asemenea știută relația sa cu reprezentantul cel mai înalt al BOR, cu care se fotografia și întreținea în tinerețuri.
Legătura primordială dintre Daniel Patriarhul (BOR) și Gregorian Bivolaru (MISA) ar fi fost aceea că ambii au facut parte din aparatul represiv al securității comuniste, detalii apărute în presa vremii cae au fost negate cu vehemență de cei doi prieteni.
YouTube video
YouTube video
YouTube video
Articol in curs de actualizare
0 Comments

No Comment.

De ce sunt obsedați de ideea neființei, a nimicului -”Das Nichts nichtet”